Neler Yeni

The Witcher serisini oynamadan önce dizisini izlesem ne olur

rtx 3090

80+ Silver
İzlemelimiyim yoksa oyundan sonra mı bana izlemek mantıklı geldi ama sizlerede sorayım.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
Dizi pek farketmez de ikisinden önce muhakkak kitapları okuman daha iyi olur.

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Dizi pek farketmez de ikisinden önce muhakkak kitapları okuman daha iyi olur.
kanka peki kitap okuyan biriysen fantastik bir kitap serisi önerir misin yüzüklerin efendisi filan olmasın ya ve anakarakterin BEN KAHRAMAN OLUCAM falan filan kahraman kompleksi olmasın ciddi fantastik bir seri arıyorum da bulamadım ( kahramanları sevmem çok yapmacık )

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
kanka peki kitap okuyan biriysen fantastik bir kitap serisi önerir misin yüzüklerin efendisi filan olmasın ya ve anakarakterin BEN KAHRAMAN OLUCAM falan filan kahraman kompleksi olmasın ciddi fantastik bir seri arıyorum da bulamadım ( kahramanları sevmem çok yapmacık )
Metro serisinin kitaplarına da bakabilirsin, Harry Potter'da iyidir.

AtiIIa

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
20,686
İsim
Atilla
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Metro triloji kitabını alabilirsin. Şuan önümde duruyor ama okuyamıyorum. Sınavlar falan bitsin okuyup oyunu tekrar oynayacam.

ThreateNN

80+
En İyi Cevap
1
Yüzüklerin Efendisi fantastik türdeki romanların baş yapıtlarından biridir neden beğenmiyorsun sebebini öğrenebilirsem çok mutlu olurum :)

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Yüzüklerin Efendisi fantastik türdeki romanların baş yapıtlarından biridir neden beğenmiyorsun sebebini öğrenebilirsem çok mutlu olurum :)
beğenmiyorum demedim ki kankam sadece şu sıralar başlayasım yok ya ve karanlık temalı ciddi serileri seviyorum yüzüklerin efendisine tabikide ciddi değil demiyorum da bir şey itiyor beni ne işte o anlamadım

EPİK9

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Alp Akşen
bence önce izle sonra oyna oyunla ilgili spoiler yemezsin ama önce oyunu oynayınca dizideki triss insana bi bruh dedirtiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,096
Üyeler
167,423
Son üye
pete02
Top Bottom