pahalı be kitaplarDizi pek farketmez de ikisinden önce muhakkak kitapları okuman daha iyi olur.
valla ben baya bayılmıştım kitaplara, Witcher Evreni kitabını da halen alamadım baya pahalı.pahalı be kitaplar
kanka peki kitap okuyan biriysen fantastik bir kitap serisi önerir misin yüzüklerin efendisi filan olmasın ya ve anakarakterin BEN KAHRAMAN OLUCAM falan filan kahraman kompleksi olmasın ciddi fantastik bir seri arıyorum da bulamadım ( kahramanları sevmem çok yapmacık )Dizi pek farketmez de ikisinden önce muhakkak kitapları okuman daha iyi olur.
Metro serisinin kitaplarına da bakabilirsin, Harry Potter'da iyidir.kanka peki kitap okuyan biriysen fantastik bir kitap serisi önerir misin yüzüklerin efendisi filan olmasın ya ve anakarakterin BEN KAHRAMAN OLUCAM falan filan kahraman kompleksi olmasın ciddi fantastik bir seri arıyorum da bulamadım ( kahramanları sevmem çok yapmacık )
Yüzüklerin Efendisi fantastik türdeki romanların baş yapıtlarından biridir neden beğenmiyorsun sebebini öğrenebilirsem çok mutlu olurumkanka peki kitap okuyan biriysen fantastik bir kitap serisi önerir misin yüzüklerin efendisi filan olmasın ya ve anakarakterin BEN KAHRAMAN OLUCAM falan filan kahraman kompleksi olmasın ciddi fantastik bir seri arıyorum da bulamadım ( kahramanları sevmem çok yapmacık )
Yüzüklerin Efendisi fantastik türdeki romanların baş yapıtlarından biridir neden beğenmiyorsun sebebini öğrenebilirsem çok mutlu olurum
anakarakterin BEN KAHRAMAN OLUCAM falan filan kahraman kompleksi olmasın
Ben direkt witcher 3 den başladım bir şey olmazİzlemelimiyim yoksa oyundan sonra mı bana izlemek mantıklı geldi ama sizlerede sorayım.
beğenmiyorum demedim ki kankam sadece şu sıralar başlayasım yok ya ve karanlık temalı ciddi serileri seviyorum yüzüklerin efendisine tabikide ciddi değil demiyorum da bir şey itiyor beni ne işte o anlamadımYüzüklerin Efendisi fantastik türdeki romanların baş yapıtlarından biridir neden beğenmiyorsun sebebini öğrenebilirsem çok mutlu olurum