🔥İndirim Thermal Grizzly PhaseSheet PTM 50x40mm Thermal Pad 820 TL

Şuanda da 630 tl. 820 tl ye ucuz dediysen 630 dan evi arabayı sat al stokla satarsın 820 den geri millete

K
Sıkıntı şu resimdekini gönderdiğini bilemezsin ki. Qr kod falan olsa tamam
Konu içerisinde alternatiflerinide paylaştım zaten orjinal ürün olarak şuanda thermal Grizzly var helios V2 de bant daha kolay sokuluyor diyorlar ama stok yok sitelerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuanda da 630 tl. 820 tl ye ucuz dediysen 630 dan evi arabayı sat al stokla satarsın 820 den geri millete
Orda küçük bir yazi var gözlük zamanı gelmiş sanırım onuda oku sonra sepete ekle bakalım kaç çıkıyor

K

Konu içerisinde alternatiflerinide paylaştım zaten orjinal ürün olarak şuanda thermal Grizzly var helios V2 de bant daha kolay sokuluyor diyorlar ama stok yok sitelerde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Orda küçük bir yazi var gözlük zamanı gelmiş sanırım onuda oku sonra sepete ekle bakalım kaç çıkıyor
He ithal ürünmüş :D Bu işlemciye macun yerine mi koyuluyor enterasannn. Acaba ne kadar fark yaratır

He ithal ürünmüş :D Bu işlemciye macun yerine mi koyuluyor enterasannn. Acaba ne kadar fark yaratır
Macun niyetine konuyor macun belli bir süre sonra dışarı taşıyor bu taşımıyor isininca sivilasiyor soğudugunda eski haline geri dönüyor kullanım ömrü normal macunlara göre daha fazla ayrıca kullandıkça performansı artıyor asıl performansini 10 kullanımdan sonra vermeye başlıyor rodaj süresi var

Tek kullanım için pahalı.
Şuan en makul macunu yazayım. Sitelerin kupon ve indirimleriyle daha da avantajlı olacaktır. Bu macun pump out dayanımı arttırılmış modellerden.

İlla ped isterim derseniz, aşağıdaki tekrar kullanılabilir model. graphen bazlısı. Elektrik gecirgenliği var ama sıvı metal gibi riski yok. Ömürlük model ve phase changerlardan daha iyi performans verebiliyor.

Son düzenleme:
Bir riske girdim ve aliexpressteki ilk siparis indirimiyle 370 tl ye aldım . Bakalım ne olacak 😅😅

Ekler

• 1000111883.webp
    1000111883.webp
    195.7 KB · Hit: 19
Alternatif olarak temudan Thermalright Heilos V2 almak da mantıklı olabilir

Thermalright helios v2 var bende fazladan ihtiyacı olan yazsın özelden

Hem temudan hemde aliexpres den aldım temudan gelen sahte çıktı şans mıdır bilemem ama hepsi sahte değil

Macun niyetine konuyor macun belli bir süre sonra dışarı taşıyor bu taşımıyor isininca sivilasiyor soğudugunda eski haline geri dönüyor kullanım ömrü normal macunlara göre daha fazla ayrıca kullandıkça performansı artıyor asıl performansini 10 kullanımdan sonra vermeye başlıyor rodaj süresi var
10 kullanım derken nasıl yani 10 kullanım? :D 10 gün mü?

Geri