🔥İndirim Thermal Grizzly PhaseSheet PTM 50x40mm Thermal Pad 820 TL

Orjinalliği test etmeden anlamak zor gibi bende 3 saat önce buradan sipariş verdim
Hocam su linkteki fena degilse satin alacagimda bir bakabilirmisiniz. Yorumlar orjinal diyor ama emin olmak istedim. 370 TL'ye 40x40 alabiliyorum

AliExpress'te az önce şunu buldum:
212,77TL | Termal iletken 8.5W Pad -Honeywell PTM7950 faz değişim silikon ped levha Laptop CPU GPU silikon gres ped

Orjinalliği test etmeden anlamak zor gibi bende 3 saat önce buradan sipariş verdim
Bunun yerine upsiren pcm-1 de tercih edebilrisin aliexpress üzerinden orjinal ptm 7950 yi alamayanlara alternatif daha iyi performans verdiğini söylüyorlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermalright helios v2 de var. Ben kullanıyorum

Laptop için almıştım bugün elime ulaştı üşenmezsem bir inceleme yayınlayacağım.

konuyla tam alakalı değil ama ekran kartlarının vram lerin üzerindeki termal pedi uyumlu nasıl alabilirim eski laptobumun düzenleyip anneme vermek istiyorum ama süngerimsi şeyler çıktı laptop asus n550 jk bilenler özelden mesajda atabilir şimdiden teşekkğrler.

42843.webp
42844.webp

Orjinal honneywell ürünleri bu şekilde EUGENEY_KH adlı kişi satıyor Ukrayna'da google yazınca çıkıyor detayları
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

konuyla tam alakalı değil ama ekran kartlarının vram lerin üzerindeki termal pedi uyumlu nasıl alabilirim eski laptobumun düzenleyip anneme vermek istiyorum ama süngerimsi şeyler çıktı laptop asus n550 jk bilenler özelden mesajda atabilir şimdiden teşekkğrler.
Hy236 putty Alman lazım asuslarda alan küçükmüş o yüzden bunu öneriyorlar vramler icin

Sıkıntı şu resimdekini gönderdiğini bilemezsin ki. Qr kod falan olsa tamam
Adam Ukrayna'da bu malzemeleri satıyor zaten bir çok satışı mevcut anlaşmalı başka firmalarlada
42848.webp

Ht10000 leri böyle şırınga Yapiyormus diğerlerine ölçülerine göre kesip gönderiyor verdiği ölçüler sahtelerinde yok adam 16cm kesim imkani veriyor bunun içinde büyük boya ihtiyacı var toptan büyük şerit halinde geliyormus ona yukarida fotoğrafı var

Geri