AresSalamanca
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Thermalright grizly putty basic bulamadım malesef,pullsarı eledim o zaman Desfree DS-202 (14.8 W/mK) mi Cooler Force (12.8 W/mK) kalıyor geriyeThermalright grizly putty
Bunu kullanmadım. bir şey diyememThermalright grizly putty basic bulamadım malesef,pullsarı eledim o zaman Desfree DS-202 (14.8 W/mK) mi Cooler Force (12.8 W/mK) kalıyor geriye
Pullsar'ı kendiniz mi denediniz?Thermalright grizly putty basic var işini görecektir. Ara ara stoklara geliyor 800 lira. Pullsar kötü diğerini bilmiyorum
Evet. Performans olarak en iyisi thermalright grizzly advance, prosu da var o da iyidir büyük ihtimal. Basic de kullandım. O da iyidi. Pullsarın o modeli en kötü değerler veren puttydi. Zaten giriş seviyesi belliydi. Marka belki iyidir. Ama putty için iyi diyemicemPullsar'ı kendiniz mi denediniz?
Bende seçenek olarak bu üçünü buldum siz öyle diyince pullsarı eledim hemen zaten vram 96 derece cıkıyordu cünkü ikisi arasında kaldım işte.Bunu kullanmadım. bir şey diyemem
Pullsar kötü değil leş diyemem. Ama dediklerimin gerisinde. Fabrika seviyesine düşmüyor. İş görebilir beklentiye göre. Diğerini bilmiyorum zaten.Bende seçenek olarak bu üçünü buldum siz öyle diyince pullsarı eledim hemen zaten vram 96 derece cıkıyordu cünkü ikisi arasında kaldım işte.
Cooler force aldım kullanıyorum. Cok buyuk bir degisiklik olmadı bende. Zaten 6 aylık laptop idi puttyi degistirdiğimde. Fiyati en uygun buydu o yüzden aldım.
Yorumunuz için çok teşekkürler.Bana biraz büyük bir değişiklik lazım sanırsam,dediğim gibi 96 dereceyi görüyor vram şöyle 85-80 altına indirebilirsem çok güzel olucak,,Desfree DS-202 biraz daha tuzlu cooler force'a göre ama bende daha iyi mi acaba diye düşünüyorum.Kaç derecelik farklar yarattı peki sizde ?Cooler force aldım kullanıyorum. Cok buyuk bir degisiklik olmadı bende. Zaten 6 aylık laptop idi puttyi degistirdiğimde. Fiyati en uygun buydu o yüzden aldım.
Not: ilk acemiligime denk geldi oyuzden biraz kotu yapmış oldum. Bir dahaki sefere nasıl yapılacağını biliyorum![]()
Daha önceki puttyler maksimum 5 6aylık olduğu için ısı degeri acisindan pek fark yok benim icin. Birde acip kontrol etmedim desem yeridir. Bir youtibe videosuna bakarak bu alanlara mx 6 sürdüm ve forumda sürme dedikleri için mecbur putty alıp tekrar bakım yaptım. Gpu ve cpu ya mx 6 sürdüm fakat 1 2 ay içinde yok oluyor . Onlar içinde termal pad aldım ısınmaya başlarlarsa o zaman bakım yaparım. Yani anlayacagin test etmedim . Cpu ve gpu dışındaki yerlere cok kaliteli olmak zorun degil. Fazla ısınmıyorlar.Yorumunuz için çok teşekkürler.Bana biraz büyük bir değişiklik lazım sanırsam,dediğim gibi 96 dereceyi görüyor vram şöyle 85-80 altına indirebilirsem çok güzel olucak,,Desfree DS-202 biraz daha tuzlu cooler force'a göre ama bende daha iyi mi acaba diye düşünüyorum.Kaç derecelik farklar yarattı peki sizde ?
Tamamdır teşekkürler,benim ısınıyor vramde malesefDaha önceki puttyler maksimum 5 6aylık olduğu için ısı degeri acisindan pek fark yok benim icin. Birde acip kontrol etmedim desem yeridir. Bir youtibe videosuna bakarak bu alanlara mx 6 sürdüm ve forumda sürme dedikleri için mecbur putty alıp tekrar bakım yaptım. Gpu ve cpu ya mx 6 sürdüm fakat 1 2 ay içinde yok oluyor . Onlar içinde termal pad aldım ısınmaya başlarlarsa o zaman bakım yaparım. Yani anlayacagin test etmedim . Cpu ve gpu dışındaki yerlere cok kaliteli olmak zorun degil. Fazla ısınmıyorlar.
pedleri kaliteli kendim kullandım ama hiç putty almamıştım aklımda bulusunEvet. Performans olarak en iyisi thermalright grizzly advance, prosu da var o da iyidir büyük ihtimal. Basic de kullandım. O da iyidi. Pullsarın o modeli en kötü değerler veren puttydi. Zaten giriş seviyesi belliydi. Marka belki iyidir. Ama putty için iyi diyemicem