bitmiş sanırım kupon kullandırmıyorKupon bulunamadı diyor ya (
Tüh ya şimdi gördüm alacaktım valla bedava bu fiyata :/bitmiş sanırım kupon kullandırmıyor
söylediğiniz modellere baktımda açıkcası 400 500 tl daha koyup 2 fanlı sıvı sogutucu alsam daha iyi olmazmı ? ses acısından nasıl sıvılar ?Ryzen 5 7600 ise bence peerless assassin ya da phantom spirit alınmalı
söylediğiniz modellere baktımda açıkcası 400 500 tl daha koyup 2 fanlı sıvı sogutucu alsam daha iyi olmazmı ? ses acısından nasıl sıvılar ?
bunu niye attın anlamadım oturup video izlemeyeceğim basit bir soru sordum çünkü öneri yapıyorsunAbdullahın bu videoyu çektiği iyi oldu. Nerede böyle yazı görsem bunu atacağım. Derdimizi anlatacağımız içerik. Mükemmel video.
1k 1.5k alacağın kule tipi fanlar çok daha iyi performansa ve fiyata sahipler. Alacağın 2k 240mm sıvı soğutma daha iyi soğutmuyor ve daha pahalılar. Kule tipi fanların ömrü yıllar sürerken sıvı soğutmaya ne olacağı belli değil.bunu niye attın anlamadım oturup video izlemeyeceğim basit bir soru sordum çünkü öneri yapıyorsun
1500e adam akıllı sıvı soğutucu yok sıvıların avantajı daha çok acayip işlemcilerde ortaya çıkıyor 7500f filan kullanıyosanız phantom spirit alın geçin 1600e sıvı olarak phantomdan daha kötü performans alırsınbunu niye attın anlamadım oturup video izlemeyeceğim basit bir soru sordum çünkü öneri yapıyorsun
Yüzeyi silince geçiyor mu ?
Aldığım soğutucunun yüzeyi böyle paslı gibi ve çizik. Gönderdikleri kutu falan açılmamıştı. Bir sorun yaratır mı? Ürün kullanılmış ürün mü yoksa üretim prosesinde yada başka türlü böyle şeyler oluyor mu?
İzopropil alkol ile denedim geçmedi.Yüzeyi silince geçiyor mu ?