iade et çizik soğutucudan hayır gelmez.İzopropil alkol ile denedim geçmedi.
iade et çizik soğutucudan hayır gelmez.İzopropil alkol ile denedim geçmedi.
Takmadım hocam henüz ucuz diye aldım ama işlemcim için gereksiz fazla ve kasa ihtiyacı oluyorduSıvı soğutmadan memnun değilmisiniz
Hocam benimkide o durumdaÜrün eline ulaşan varmi? ben cumartesi 00.40 da almıştım hala hazırlanıyor kısmında. Hem hafta sonu hemde bugün 15 temmuz diye
ürün şimdi eve gelmiş işten çıkınca takacağım artık, haftasonu olması ve 15 temmuzdan dolayı bendede o şekilde görünüyordu bugün teslim edildiÜrün eline ulaşan varmi? ben cumartesi 00.40 da almıştım hala hazırlanıyor kısmında. Hem hafta sonu hemde bugün 15 temmuz diye
Bende hala hazırlanıyor kısmında kargoya verilmemişürün şimdi eve gelmiş işten çıkınca takacağım artık, haftasonu olması ve 15 temmuzdan dolayı bendede o şekilde görünüyordu bugün teslim edildi
eve gidince deneyeceğim bakalımTeslim alan arkadaşlardan r5 5600 sahibi olan varsa ısı değerlerini paylaşabilirler mi? 5dk dır falan oyundayım 70 derecelerde calısıyor acaba macunu mu fazla sürdüm.
Galiba fanın ters takmışım hocam arkadakı egzoz fanının yerını boyle yapınca ortalama 5 derece dustu. Gpuda galiba bu yuzden 80 lara cıkmıs.eve gidince deneyeceğim bakalım
2 fanda aynı yöne egzoza dogru bakacak simdi dogru olmuş,Gelen macun fena değil mx-6 varsa o daha iyi olur.İnce bi katman yapıp soğutucuyu cok oynatmadan sabitlenirse fanlar biraz devirli calıstırılırsa yükte 60 civarı kalacaktır. 1kya oldukca güzel fırsattı.Galiba fanın ters takmışım hocam arkadakı egzoz fanının yerını boyle yapınca ortalama 5 derece dustu. Gpuda galiba bu yuzden 80 lara cıkmıs.
Teslim alan arkadaşlardan r5 5600 sahibi olan varsa ısı değerlerini paylaşabilirler mi? 5dk dır falan oyundayım 70 derecelerde calısıyor acaba macunu mu fazla sürdüm.
Teşekkür ederim hocam bende birazdan cinebenche bırakacağım bakalım bende kac derece görecek Adana sıcağında stok fan bayılıyordu bakalım bu kral nasıl tepki verecekMesaj otomatik birleştirildi:
20 dk dır cinebench testinde işlemci ve 62 dereceyi geçmedi çok iyi bence