CloverSitaN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 160
4 ısı borulu ve daha küçük bloklu se versiyonu. olması gereken fiyat bu zaten 1k'ya alınmaz çünkü 1200'e daha büyük bloklu ve 6 ısı borulu burst assasin var
pazar günü 1700e aldım 1300e düştü iptal ettim tekrar aldım şimdi 1000e düşmüş eyuh artıkOnun yerine bunu aldım. Hata mı yaptım?
Alıntıyı görüntüle
ha pardon benimki 6 borulu bu 4 borulupazar günü 1700e aldım 1300e düştü iptal ettim tekrar aldım şimdi 1000e düşmüş eyuh artık
Söylediğiniz hangi işlemci soğutucu?pazar günü 1700e aldım 1300e düştü iptal ettim tekrar aldım şimdi 1000e düşmüş eyuh artık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ha pardon benimki 6 borulu bu 4 boruluama yinede iyi fiyat
Thermalright Peerless 6x6 borulu 2 fanlı modelSöylediğiniz hangi işlemci soğutucu?
ryzen 5 5600i kaç derecede tutar ve hangisi alınır sizceÇökmelik KASIM 2023 FİYATI!
White;
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE White TL-C12CW 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright Assassin X 120 Refined SE White TL-C12CW 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucuwww.gaming.gen.tr
RGB;
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE RGB V2 TL-C12C-L V2 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Kutudan çıkar çıkmaz optimum performans için Premium Aksesuarlar termal bileşeni dahildir.www.gaming.gen.tr
ARGB;
![]()
Thermalright Assassin X 120 Refined SE White ARGB TL-C12CW-S 120mm 4 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Beyaz Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Premium THERMALRIGHT TF-4 termal macun, kutudan çıktığı andaki en iyi performans için CPU soğutucuya dahildir.www.gaming.gen.tr
Teşekkür ederim biraz overkill bir hava soğutucu arıyorum öneri yapabilir misiniz Peerles Assasin soğutuculara mı yöneleyim sizce yoksa başka bir marka önerir misiniz65 derelerce gezer, hangisi hoşuna gidiyosa onu al
5600'ü çok rahat soğutur bu soğutucular. Overkill istiyorsan dual tower modelini alabilirsin thermalright'ın. Görünüşte iyi olsun diyorsan kendi kullandığım AK620 digital soğutucusunu önerebilirim ama fiyatı biraz tuzlu.Teşekkür ederim biraz overkill bir hava soğutucu arıyorum öneri yapabilir misiniz Peerles Assasin soğutuculara mı yöneleyim sizce yoksa başka bir marka önerir misiniz
Teşekkür ederim öneriniz için5600'ü çok rahat soğutur bu soğutucular. Overkill istiyorsan dual tower modelini alabilirsin thermalright'ın. Görünüşte iyi olsun diyorsan kendi kullandığım AK620 digital soğutucusunu önerebilirim ama fiyatı biraz tuzlu.
78000x3d'de kullanıyorum, cs2 de hiçbir sıkıntı yaşatmadı sağolsun.güzelmiş ama tek fan yeterli olur mu acaba? 5700x3d için?