Neler Yeni

🔥İndirim Thermalright İndirimleri

extremegk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Gokhan kılıc
154 mm dıyor sogutucuya gg ye gıremıyorum suan bakamadım kaç mm sogutucuya
bir ufağınımı alsak çok büyük gibi 5600x için gereklimi bu kadar büyük soğutucu

tek fanlısı da yeter gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Seni Hiç Alakadar Etmesz
bir ufağınımı alsak çok büyük gibi 5600x için gereklimi bu kadar büyük soğutucu

tek fanlısı da yeter gibi
x ıslemcıler daha fazla ısınır ama fıyat ucuzlamısken ıyısını almak en mantıklısı

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,323
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Sıvı sogutmalar yerine enermax sıvı sogutmaları almak daha mantıklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Bu hava soğutmaların arasından hangisi alınmalı, bütün modeller aynı fiyat 1000 tl.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes
bunu all.
ya bana bir tık çirkin görünüyorlar ya :( güzel bir akvaryum kasa topluyorum, güzel soğutsun isterim ama 1.500 lirayı geçmeden bunlara alternatif güzel gözüken bir soğutucu var mıdır acaba

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Coco
ya bana bir tık çirkin görünüyorlar ya :( güzel bir akvaryum kasa topluyorum, güzel soğutsun isterim ama 1.500 lirayı geçmeden bunlara alternatif güzel gözüken bir soğutucu var mıdır acaba

Goruntuden ziyade kasa icinde kapladigi hacmi sevmiyorum. Ancak en makul ve is gorur seyler bunlar.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes

Goruntuden ziyade kasa icinde kapladigi hacmi sevmiyorum. Ancak en makul ve is gorur seyler bunlar.
Sanırım en siyah olan düz 120'yi alacağım, ışığı bol bir sistemde garip gözükmesinden korkuyorum ben, kasa argb, ramler rgb bi düz siyah abes mi kaçar diye endişelendim ama fiyatlar çok iyi galiba çakıcam bir tane
Mesaj otomatik birleştirildi:

de siteye giremiyorum indirim biterse siteye giremdediğim için baya küfür ederim :) dns vpn hiçbir şey yok telefonun da şarjı yarın öğlene kadar olmayacak :')

Son düzenleme:

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Coco
Sanırım en siyah olan düz 120'yi alacağım, ışığı bol bir sistemde garip gözükmesinden korkuyorum ben, kasa argb, ramler rgb bi düz siyah abes mi kaçar diye endişelendim ama fiyatlar çok iyi galiba çakıcam bir tane
Argb aramiyorsan bence fanlarinin hava ve ses performansina gore karar ver. Argb calistirmak zorunda degilsin eger o iyi ise de.

de siteye giremiyorum indirim biterse siteye giremdediğim için baya küfür ederim :) dns vpn hiçbir şey yok telefonun da şarjı yarın öğlene kadar olmayacak :')
Google dns sorunlu. Modemde yada pcde dns kaldirirsan sorun cozulur.

kelomerosan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
714
İsim
Kerem Eldes

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Coco
Hepsi aynı hatta argb modeli daha sessiz diye iddia ediliyor sitede :D bilemedim aralarında 100 lira var
Ayniysa argb daha iyidir. Ilerde daha saglam fan alirsan sogutucuya uzerindekilerde kasa fanida olur. Ikiside 1500. Spiritere baktigina emin misin

Ekler

• Screenshot_20250218_043850.jpg
    Screenshot_20250218_043850.jpg
    378.8 KB · Hit: 24

Darkbahn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Coco
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç