Neler Yeni

🔥İndirim ThermalRight Frozen Horizon 360mm Sıvı Soğutma 2999 TL

ufubo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Ufuk Bircan Özkan
Kasanın üstünde 360mm yoksa alınmaz.

Kasanın önüne takarım diyecek arkadaşlar olur öyle olunca içeriye daha çok sıcak hava sokuyor CPU daha sıcak çalışır.
CPU değil, iyi bir egzoz sistemi yoksa GPU daha sıcak çalışır sadece. CPU'yu soğutuyor zaten bu.

OzanTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan
Hocam bunu almayı düşündüm ama arkadaşta söylemiş bitfenix cube 360 arasında kaldım ama bu da güzele benziyor hangisi sizce direk sipariş vermek istiyorum

Can...

80+ Platinum

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
ibrahim
Havayı kasadan dışarı atan fanlara egzoz fan denir genelde arka ve üst fanlar egzoz işlevi görücek şekilde dışarı hava atar.
Üstte 2 fan girişim var 2x120mm veya 2x140mm tarzında üstteki girişlerin ikisinide kullanmak mantıklı mı yoksa arkadaki egzoz yakın olanı mı kullanmak mantıklı kasanın arkasındaki

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal-kayaLak
Üstte 2 fan girişim var 2x120mm veya 2x140mm tarzında üstteki girişlerin ikisinide kullanmak mantıklı mı yoksa arkadaki egzoz yakın olanı mı kullanmak mantıklı kasanın arkasındaki
Üstteki leri ve arkadakini dışarı üfleyecek şekilde tak ön fanlar içeri hava üflesin bu sayede kasa daha serin olur hemde osman hava daha kolay tahliye edilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Erman
bu soğutucuların tier listlerini yapıyolar bu kaçıncı seviyede oluyor
Bir incelemede deepcool ls720'den 2 derece daha iyi sonuç vermiş. O soğutucuyu tier1 olarak listelemişler. Bu da o kalitede performans olarak sanırım. Fanları biraz görültülü dez avantaj olarak bu soğutucunun

fspdrop

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
ibrahim
Üstteki leri ve arkadakini dışarı üfleyecek şekilde tak ön fanlar içeri hava üflesin bu sayede kasa daha serin olur hemde osman hava daha kolay tahliye edilir.
Egzoz dışarıya üflüyor öndekiler içeriye üflüyor. Kasanın üstüne fan takmam bir katkısı olur mu ? Olmazsa boşuna masraf edip fan takmış olucam ve bakim zamani daha çok uğraştıracak

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,465
İsim
Emre siyah
Bir incelemede deepcool ls720'den 2 derece daha iyi sonuç vermiş. O soğutucuyu tier1 olarak listelemişler. Bu da o kalitede performans olarak sanırım. Fanları biraz görültülü dez avantaj olarak bu soğutucunun
fanlar gürültülüyse büyük ihtimalle tier 1 e giremez ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Bilal-kayaLak
Egzoz dışarıya üflüyor öndekiler içeriye üflüyor. Kasanın üstüne fan takmam bir katkısı olur mu ? Olmazsa boşuna masraf edip fan takmış olucam ve bakim zamani daha çok uğraştıracak
Nekadar katkısı olur bilmiyorum tam ama ben üstteki fanları kapattığımda hem chipset hemde GPU dereceleri 10 derece artıyor

UÇAN TÜRK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
EFEKAN SARIKAYA
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar