Neler Yeni

🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
Benim anakartta argb girişi yoktu kasanın kendi kontrolcüsüne bağladım temiz :) Fanlar birbirine bağlayıp anakartta tek yere takmak yeterli.
bende argb var ama işin kötü yanı fanları nasıl birbirine bağlayacağımı sonrasında ne yapacağımı kabloları nasıl saklayacağımı bile bilmiyorum. 🙂

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Evettt Fanları 2 Psu üstü 1 ekzoz olmak üzere montajladım. Görselliği hoş oldu ses rulman sesi felan duyamadım fanları durdurup dinledim Sıvı soğutma kafasındakli fandan cıkan ses daha cok dikkatimi çekiyor fanlar gayet hoş bakalım sistem sıcaklıklarına bir + sı olacak mı Psu üstündeki fanların. Bu arada alt kapak mesh ön mesh toz filtresi yok çorap geçirdim cift taraflı toz filtresi oldu :) Tek eksik CW siz ekran kartı kaldı :(

Hocam hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Peki bu şekilde görüntü alabiliyor musunuz? yoksa sadece fanlar dönüp ışıklar mı açılıyor

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,334
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
bu fanları nasıl montajlayacağım anakartın neresine nasıl takacağım vs bunun hakkında bir video var mıdır ben bulamadım da bir de ben direkt mevcut kasamı aktaracağım istanbul içi bildiğiniz bir bilgisayarcı var mıdır ben yapamıyorum çünkü
Kasaya taktıktan sonra argb bağlantılarını ve 4 pin bağlantılarını iç içe takıp anakarta takacaksın. Kasandaki egzoz fan iyi ise öne 3 tane tak, kötüyse öne 2 egzoz a bir tane tak.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
mehmet ali oğuz
bende argb var ama işin kötü yanı fanları nasıl birbirine bağlayacağımı sonrasında ne yapacağımı kabloları nasıl saklayacağımı bile bilmiyorum. 🙂
Hocam hayırlı olsun çok güzel görünüyor. Peki bu şekilde görüntü alabiliyor musunuz? yoksa sadece fanlar dönüp ışıklar mı açılıyor
Şuanda sistemde 5600g takılı görüntü için ekran kartı gelsin 5800x3d bekliyor 5600g ile cw testi hala cw siz ekran kartı bulamadım bakalım nasip olmadı

AMD007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Ahmed Genç
Şuanda sistemde 5600g takılı görüntü için ekran kartı gelsin 5800x3d bekliyor 5600g ile cw testi hala cw siz ekran kartı bulamadım bakalım nasip olmadı
Ekran kartı ne almayı düşünüyorsunuz

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,043
İsim
mehmet ali oğuz

Efendy94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Efe Akçasayar
Şuan R5 5500 ile kullanıyorum, bu işlemci için baya overkill kalıyor ileride 5700X'e geçme planım olduğundan aldım. Konudaki ARGB fanlarla kombine edince şöyle gözüküyor:
5700x için de overkill olabilir zira watt değerleri 5600 ile aynı, ben 5700x için wraith stealth aldım onla idare ediyorum, ilerde 5800x3d ye yükseltirsem bir de sıvı soğutma düşünürüm

Son düzenleme:

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
5700x için de overkill olabilir zira watt değerleri 5600 ile aynı, ben 5700x için wraith stealth aldım onla idare ediyorum

Kesinlikle hocam, fiyatı çok iyi olduğu için durduramadım kendimi :D

oliveforge99

80+ Silver
Dostlar bir güncellemede bulunayım. Herkese gelen ürünlerin sessiz çıkması üzerine kasaya taktığım bütün fanları söktüm. Milim milim ölçerek taktım. Geçen sefer kablo çıkışına denk gelmesi için ters (kafa aşağı) takmıştım. Bu sefer denemek amacıyla bir düz takayım dedim. Rahatsız edici ses gitti. Sorun yaşayan arkadaşlar varsa benim gibi denemekten zarar gelmez. Şu haliyle benim için sorun kalması. Kesinlikle tavsiye ediyorum alınmasını 👌

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Dostlar bir güncellemede bulunayım. Herkese gelen ürünlerin sessiz çıkması üzerine kasaya taktığım bütün fanları söktüm. Milim milim ölçerek taktım. Geçen sefer kablo çıkışına denk gelmesi için ters (kafa aşağı) takmıştım. Bu sefer denemek amacıyla bir düz takayım dedim. Rahatsız edici ses gitti. Sorun yaşayan arkadaşlar varsa benim gibi denemekten zarar gelmez. Şu haliyle benim için sorun kalması. Kesinlikle tavsiye ediyorum alınmasını 👌
Tam olarak anlamadım nasıl cozdun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom