yapbu fanları nasıl montajlayacağım anakartın neresine nasıl takacağım vs bunun hakkında bir video var mıdır ben bulamadım da bir de ben direkt mevcut kasamı aktaracağım istanbul içi bildiğiniz bir bilgisayarcı var mıdır ben yapamıyorum çünkü
Hocam bu bütçede alabileceğiniz bu özelliklerde başka fan yok açıkçası. Bedava diyebilirim.Ben de 6 tane fan aldım yorumlar aklımı karıştırdı iade etmeli miyim sizce?
Merhabalar fanlar geldi ilk başta sessiz idi odaya yerleştirip pc çalıştırdığımda rulmandan tıkırtılı bir ses geliyordu onun gibi bir ses mi geliyordu sizde de?Yani inanın ben işin içinden çıkamadım. Kimileri çok sessiz diyor. Amazon Amerika yorumları da çok sessiz diyor. Bazı Youtube incelemeleri çok sessiz diyor. Bana gelen set kesinlikle bırakın çok sessiz olmayı sessize yakın bile değil bildiğiniz sesli çalışıyor. Ben %30’da 700rpmde çalıştırıyorum ama bildiğiniz kafa ütülüyor. Acaba üretimden üretime fark mı var? Bilemedim.
Hayır bildiğiniz üfleme sesiMerhabalar fanlar geldi ilk başta sessiz idi odaya yerleştirip pc çalıştırdığımda rulmandan tıkırtılı bir ses geliyordu onun gibi bir ses mi geliyordu sizde de?
Üfleme değil bende ki hepsinde kurulu saat gibi ses çıkıyor rulmandan hayret ya yukarı da hiç öyle bir ses yoktu aşağı ki odaya indirdim bilgisayarı rulmanlardan tıkırtı gelmeye başladı?Hayır bildiğiniz üfleme sesi
Keşke sadece üfleme sesi gelse razıyım fanlar son hızında inanılmaz iyi üflüyor çünkü.Hayır bildiğiniz üfleme sesi
Sen iade ettin mi?Hayır bildiğiniz üfleme sesi
Hayır. Rulman sesine ya ben alıştım ya da zamanla sesi azalıyor.Üfleme değil bende ki hepsinde kurulu saat gibi ses çıkıyor rulmandan hayret ya yukarı da hiç öyle bir ses yoktu aşağı ki odaya indirdim bilgisayarı rulmanlardan tıkırtı gelmeye başladı?
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Keşke sadece üfleme sesi gelse razıyım fanlar son hızında inanılmaz iyi üflüyor çünkü.
Sen iade ettin mi?
Kasa RGB leri nasıl ayarladın anakartla bağlayarak mi bende dizicem kasa evde duruyo deneyemedim 2 haftadirÜfleme değil bende ki hepsinde kurulu saat gibi ses çıkıyor rulmandan hayret ya yukarı da hiç öyle bir ses yoktu aşağı ki odaya indirdim bilgisayarı rulmanlardan tıkırtı gelmeye başladı?
Alıntıyı görüntüle
Keşke sadece üfleme sesi gelse razıyım fanlar son hızında inanılmaz iyi üflüyor çünkü.
Sen iade ettin mi?
Bende 6 fan da ses var ve gitmiyor.Hayır. Rulman sesine ya ben alıştım ya da zamanla sesi azalıyor.
Lancool 216 da rgb kontrolcü hub var hepsi ona bağlı bir de rgbler ek yapılıyor.Kasa RGB leri nasıl ayarladın anakartla bağlayarak mi bende dizicem kasa evde duruyo deneyemedim 2 haftadir
Cidden mi çok iyi ozamanBende 6 fan da ses var ve gitmiyor.
Lancool 216 da rgb kontrolcü hub var hepsi ona bağlı bir de rgbler ek yapılıyor.