Neler Yeni

🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

efztrk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Efe
fanları dk431 e 3 ön 1 egzoz kullanacağım kalan 2yi yana mı takmalıyım üste mi

Robius

80+ Bronze
bu fanları nasıl montajlayacağım anakartın neresine nasıl takacağım vs bunun hakkında bir video var mıdır ben bulamadım da bir de ben direkt mevcut kasamı aktaracağım istanbul içi bildiğiniz bir bilgisayarcı var mıdır ben yapamıyorum çünkü
yap

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sıvı soğutmaların N11 linkleri geldi Nays ile alacaklar için konuya ekledim 240mm ve 360mm Nays ile %10 indirimli alabilirsiniz.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,052
İsim
yusuf ecer
Ben de 6 tane fan aldım yorumlar aklımı karıştırdı iade etmeli miyim sizce?
Hocam bu bütçede alabileceğiniz bu özelliklerde başka fan yok açıkçası. Bedava diyebilirim.

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Yani inanın ben işin içinden çıkamadım. Kimileri çok sessiz diyor. Amazon Amerika yorumları da çok sessiz diyor. Bazı Youtube incelemeleri çok sessiz diyor. Bana gelen set kesinlikle bırakın çok sessiz olmayı sessize yakın bile değil bildiğiniz sesli çalışıyor. Ben %30’da 700rpmde çalıştırıyorum ama bildiğiniz kafa ütülüyor. Acaba üretimden üretime fark mı var? Bilemedim.
Merhabalar fanlar geldi ilk başta sessiz idi odaya yerleştirip pc çalıştırdığımda rulmandan tıkırtılı bir ses geliyordu onun gibi bir ses mi geliyordu sizde de?

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Hayır bildiğiniz üfleme sesi
Üfleme değil bende ki hepsinde kurulu saat gibi ses çıkıyor rulmandan hayret ya yukarı da hiç öyle bir ses yoktu aşağı ki odaya indirdim bilgisayarı rulmanlardan tıkırtı gelmeye başladı?

20230527_180842.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

Keşke sadece üfleme sesi gelse razıyım fanlar son hızında inanılmaz iyi üflüyor çünkü.

Sen iade ettin mi?

Son düzenleme:

oliveforge99

80+ Silver
Üfleme değil bende ki hepsinde kurulu saat gibi ses çıkıyor rulmandan hayret ya yukarı da hiç öyle bir ses yoktu aşağı ki odaya indirdim bilgisayarı rulmanlardan tıkırtı gelmeye başladı?

Alıntıyı görüntüle

Keşke sadece üfleme sesi gelse razıyım fanlar son hızında inanılmaz iyi üflüyor çünkü.

Sen iade ettin mi?
Hayır. Rulman sesine ya ben alıştım ya da zamanla sesi azalıyor.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,345
İsim
Bilal Tepe

Alıntıyı görüntüle

Sen iade ettin mi?
Kasa RGB leri nasıl ayarladın anakartla bağlayarak mi bende dizicem kasa evde duruyo deneyemedim 2 haftadir

somoncum

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,929
İsim
Enver Eryalçın
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Haluk Özmen
Arkadaşlar 6 tane fan aldım bu thermalright olanlardan. Nasıl ve nereye bağlanacağını bilmiyorum. 6 fanı birbirine bağlayan arkadaşlardan ricam yardımcı olabilir misiniz?

Top Bottom