🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

@ARTIK FAN DEĞİLİM bir bilgi yok ama yüksek gelirse fanı yukarı kaldırırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok da sıkıntı edilecek gibi değil.
Screenshot_20230526-144647_Chrome.jpg
Screenshot_20230526-144701_Chrome.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni FP ve milli soğutucularımızı hazırsanız açıklıyorum.

N11 linklerini ekliyorum nays ile alabilirsiniz.
1- Hava Soğutucu

2- 240mm Sıvı Soğutucu

3- 360mm Sıvı Soğutucu

4- Fan setleri

Vatana millete hayırlı olsun :D

Alın geçin bence bitince üzülürsünüz.
https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=14149 şu attığın fanı kasamın ön tarafına almak istiyorum nasıl olur sizce iş yaparmı en takıntılı olduğum konu kesinlikle ses yapmaması lazım olabildiğince sessiz olması gerekli

Ben de 6 tane fan aldım yorumlar aklımı karıştırdı iade etmeli miyim sizce?

Ben de 6 tane fan aldım yorumlar aklımı karıştırdı iade etmeli miyim sizce?
Deneyip bakmak lazım lakin güvenlik etiketi varsa iade almayabilirler . Daha önce fan iade etmedim

Arkadaşlar yeni FP ve milli soğutucularımızı hazırsanız açıklıyorum.

N11 linklerini ekliyorum nays ile alabilirsiniz.
1- Hava Soğutucu

2- 240mm Sıvı Soğutucu

3- 360mm Sıvı Soğutucu

4- Fan setleri

Vatana millete hayırlı olsun :D

Alın geçin bence bitince üzülürsünüz.
H.o @Abdullah Hacıgül bir inceleme patlar herhalde

İnventus iyi firma cidden. Fanı koca kutuya koymuşlar, 50 lira kutu desek Fanlar 400`e geldi :)
IMG_20230526_172724.jpg

Evettt Fanları 2 Psu üstü 1 ekzoz olmak üzere montajladım. Görselliği hoş oldu ses rulman sesi felan duyamadım fanları durdurup dinledim Sıvı soğutma kafasındakli fandan cıkan ses daha cok dikkatimi çekiyor fanlar gayet hoş bakalım sistem sıcaklıklarına bir + sı olacak mı Psu üstündeki fanların. Bu arada alt kapak mesh ön mesh toz filtresi yok çorap geçirdim cift taraflı toz filtresi oldu :) Tek eksik CW siz ekran kartı kaldı :(

bu fanları nasıl montajlayacağım anakartın neresine nasıl takacağım vs bunun hakkında bir video var mıdır ben bulamadım da bir de ben direkt mevcut kasamı aktaracağım istanbul içi bildiğiniz bir bilgisayarcı var mıdır ben yapamıyorum çünkü

bu fanları nasıl montajlayacağım anakartın neresine nasıl takacağım vs bunun hakkında bir video var mıdır ben bulamadım da bir de ben direkt mevcut kasamı aktaracağım istanbul içi bildiğiniz bir bilgisayarcı var mıdır ben yapamıyorum çünkü
Benim anakartta argb girişi yoktu kasanın kendi kontrolcüsüne bağladım temiz :) Fanlar birbirine bağlayıp anakartta tek yere takmak yeterli.

Geri