Neler Yeni

🔥🔥ThermalRight İşlemci Soğutucuları 🔥🔥 Nays Linklerini Ekledim.

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
5600x için 240mm aldım bugün geldi kasam küçük ve fanlarım yetersiz olduğundan yük altında 61-65 arası geziyor büyük kasaya geçersem 55-60 arası değişir diye düşünüyorum Max çünkü kasa camı kapağı açıkken 55-60 arasıydı birde daha iyi termal macun ile sahada düşer sanırım

Son düzenleme:

oliveforge99

80+ Silver
CPU soğutucusu veya fanları satın alan arkadaşlar, bilgisayar boştayken fanların çalışma sesi nasıl? Rulmanlardan gelen ses düzeldi mi?
Sessiz fan arayan arkadaşlara önerir misiniz? Üfleme sesi rahatsız edici mi?
Üfleme sesi yok. Rulmandan ses geliyor ama kafaya takılacak bir düzeyde değil bana kalırsa

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Açıkcası kasa fanlarından çokta memnun değilim 1000 rpm altında calışırken traktör gibi ses çıkarıyorlar. Kasa fanlarını çok önermiyorum o yüzden.

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Bu videonun 5:22 sinden itibaren bakabılırsın

Bu da benim kasadan çıkan ses ( 400 rpm de çır çır ötüyor fanlar )

oliveforge99

80+ Silver
Bu videonun 5:22 sinden itibaren bakabılırsın

Bu da benim kasadan çıkan ses ( 400 rpm de çır çır ötüyor fanlar )

Hocam kuvvetle muhtemel fanları kurarken birbirleri üzerine denk gelecek şekilde taktığınız için titreme yapıyorlar. Tekrardan kurarsanız azalacak o ses

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Mümkünse ses kaydı paylaşabilir misin? Merak ediyorum doğrusu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kuvvetle muhtemel fanları kurarken birbirleri üzerine denk gelecek şekilde taktığınız için titreme yapıyorlar. Tekrardan kurarsanız azalacak o ses
Herşeyi denedim öndeki fanlar birbirinde ayrı şekilde ve üstteki fanlarda ayrı şekilde duruyorlar fanları tek tek takıp denedim hepsinde ses mevcut.

berkklmky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Berk Kalemköy
Arkadaşlar selam 2 sorum var peerles assasin 3700x işlemci oto overclokta 85-88 derece sıcaklık veriyor bu değer normalmi 4100mhz alıyorum yaklaşık overclockta normalde 40-50 derece arası alıyorum sıcaklık.Birde peerles assasinin yanında gelen 2 fanın rgbsi bpzuk müşteri hizmetlerini aradığımda bu üçlü fanla aynı olduğunu istersem onu yollıcaklarını söylediler arada bi fark yoktur dimi model numaraları aynı

Top Bottom