Aldım t6 teşekkürler. Senden soracağım bir şey alırken bir daha5600 varsa t6 yeterli iyi bir şey alacaksan. Hava soğutmayı alabilirsin.
Aldım t6 teşekkürler. Senden soracağım bir şey alırken bir daha5600 varsa t6 yeterli iyi bir şey alacaksan. Hava soğutmayı alabilirsin.
hocam assasin 7600x e gider mi5600 varsa t6 yeterli iyi bir şey alacaksan. Hava soğutmayı alabilirsin.
Rahat giderhocam assasin 7600x e gider mi
Hayır. Rulman sesine ya ben alıştım ya da zamanla sesi azalıyor.
CPU soğutucusu veya fanları satın alan arkadaşlar, bilgisayar boştayken fanların çalışma sesi nasıl? Rulmanlardan gelen ses düzeldi mi?Bende 6 fan da ses var ve gitmiyor.
Üfleme sesi yok. Rulmandan ses geliyor ama kafaya takılacak bir düzeyde değil bana kalırsaCPU soğutucusu veya fanları satın alan arkadaşlar, bilgisayar boştayken fanların çalışma sesi nasıl? Rulmanlardan gelen ses düzeldi mi?
Sessiz fan arayan arkadaşlara önerir misiniz? Üfleme sesi rahatsız edici mi?
Mümkünse ses kaydı paylaşabilir misin? Merak ediyorum doğrusuAçıkcası kasa fanlarından çokta memnun değilim 1000 rpm altında calışırken traktör gibi ses çıkarıyorlar. Kasa fanlarını çok önermiyorum o yüzden.
Hocam kuvvetle muhtemel fanları kurarken birbirleri üzerine denk gelecek şekilde taktığınız için titreme yapıyorlar. Tekrardan kurarsanız azalacak o sesBu videonun 5:22 sinden itibaren bakabılırsın
Bu da benim kasadan çıkan ses ( 400 rpm de çır çır ötüyor fanlar )
Mümkünse ses kaydı paylaşabilir misin? Merak ediyorum doğrusu
Herşeyi denedim öndeki fanlar birbirinde ayrı şekilde ve üstteki fanlarda ayrı şekilde duruyorlar fanları tek tek takıp denedim hepsinde ses mevcut.Hocam kuvvetle muhtemel fanları kurarken birbirleri üzerine denk gelecek şekilde taktığınız için titreme yapıyorlar. Tekrardan kurarsanız azalacak o ses