Neler Yeni

Thermalright pearless assasin soğutma performansı

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut efe erkaya
Thermalright pearless assasin ryzen5 5600 de kaç derece indirir birde soğutucudan macun çıkıyormu

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,626
İsim
Kerem Çavuş
55 - 65 civarlarına indirir 2gr macun çıkıyor

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Thermalright pearless assasin ryzen5 5600 de kaç derece indirir birde soğutucudan macun çıkıyormu

Net sıcaklık vermek zor, oda sıcaklığı farkı bile etki eder. Ama yeteri kadar iyi bir soğutma sağlar o açıdan sorun olmaz.

Retr0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Retr0x
1706190481386.png

hocam yeni aldım montajladım boşta böyle arkaplanda uygulamalar açık macun çıkıyor içinde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Net sıcaklık vermek zor, oda sıcaklığı farkı bile etki eder. Ama yeteri kadar iyi bir soğutma sağlar o açıdan sorun olmaz.
evet birde kasanın hava akışıda önemli

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Arda
assasing kingi aldım yeni geldi kurdurdum last of us da 60 dereceyi görmedi yüksek ayarlar da valo da 45 derecenin üstüne çıkmadı sen düşün i5 12400f ile kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut efe erkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kasanın hava akışı güzel uyar çoğu atx kasayla uyumlu

https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
burada ucuz
Aldım hocam kargoya verildi

https://www.gaming.gen.tr/urun/3846...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
burada ucuz
Bu soğutucu varken underwolt mantıklımidir dahada soğutmak için

burada ucuz
Birde benim kasam daha gelmedi gelicek taktırmaya goturcem stocknfanda macunlumu geliyor silinip tekrar surulcekmi

Son düzenleme:

Retr0x

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Retr0x
Aldım hocam kargoya verildi

Bu soğutucu varken underwolt mantıklımidir dahada soğutmak için

Birde benim kasam daha gelmedi gelicek taktırmaya goturcem stocknfanda macunlumu geliyor silinip tekrar surulcekmi
bence undervolta gerek yok ben yapmadım sıcaklıklar böyle ama siz bilirsiniz stok fan macunlu geliyor silip içinden çıkanı sürerseniz daha iyi olur bence çünkü stok fanı kaldırdığınızda yarısı işlemcide kalıyor orantılı olmuyor silip tekrar sürmek daha mantıklı bence zaten çok sürmeye gerek yok soğutucu press yaptığı için birde yüzeyi dar olduğu için taşıyor

bence undervolta gerek yok ben yapmadım sıcaklıklar böyle ama siz bilirsiniz stok fan macunlu geliyor silip içinden çıkanı sürerseniz daha iyi olur bence çünkü stok fanı kaldırdığınızda yarısı işlemcide kalıyor orantılı olmuyor silip tekrar sürmek daha mantıklı bence zaten çok sürmeye gerek yok soğutucu press yaptığı için birde yüzeyi dar olduğu için taşıyor
şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Umut efe erkaya

şimdiden hayırlı olsun güle güle kullanın
Teşekkürler

ThE LoSt

80+ Gold
Güçlü bir soğutucudur boşta 35 derecelerde oyunda 50-55 derecede renderde 70 derece civarı tutacaktır.

metecann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mete
assasing kingi aldım yeni geldi kurdurdum last of us da 60 dereceyi görmedi yüksek ayarlar da valo da 45 derecenin üstüne çıkmadı sen düşün i5 12400f ile kullanıyorum
sogutucu turboda mi calisiyor bi ayar yaptin mi

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
OZAN TANKUŞ
ilk taktığımda eskisi gibi 80 küsürlere kadar çıktı. Sonradan max 70 derecelere çıkmaya başladı. Performansı bayağı iyi. Sadece termal macunun tam oturması için biraz zaman geçmesi lazım. i512600'ü iyi idare ediyor.

Top Bottom