Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet.CPU Cooler : 165 mm sığıyor galiba
Evet.CPU Cooler : 165 mm sığıyor galiba
Abi 120mm diyo soğutucuda benim kasa 165 mm diyor alabilirim galibaYeter 1 kere falan gördü bu fiyatı bu soğutucu. 1299 TL ye ne alabilirim dersen tam karşılığı bu soğutucu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun tam ölçüsünü bilmiyorum ama sığıyordu sanırım.
Teşekkürler abiEvet.
Rica ederim dostum ne demek.Abi 120mm diyo soğutucuda benim kasa 165 mm diyor alabilirim galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler abi
Abi bu senin isminin altındaki taç ne anlama geliyor?
Geldiğin belli oluyorAlın köşeye atın dursun
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Hocam Vento VG15FE uyumlu mu acaba?Alın köşeye atın dursun
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Yani ne kadar serin o kadar iyi. Bu fiyata alabileceğin en iyi soğutuculardan bütçede seni zorlamıyorsa almalısın.12400f stok soğutucu ile max 80 derece görüyorum biraz fan sesi var. Sizce bu fazla mı gelir daha uyguna sessiz fanlı bir model var mıdır? Yoksa gerek yok stokla devam et mi dersiniz?
Evet ucu ucuna.Hocam Vento VG15FE uyumlu mu acaba?
Aynı kasaya phantom spirit montajladim ucu ucuna sığdı cam kapağa değmiyor. Bu da sığar iki modelde aynı boyuttaHocam Vento VG15FE uyumlu mu acaba?
2-3mm falan kalıyor tam sığıyor.Aynı kasaya phantom spirit montajladim ucu ucuna sığdı cam kapağa değmiyor. Bu da sığar iki modelde aynı boyutta