Yardım Thermalright peerless assassin 120 se argb Argb kablo montajını yapamıyorum

Efacankzl

80+
Reaksiyon skoru
39
Herkese merhaba arkadaşlar aldığım kule tipi soğutucunun argb kablolarını nereye takacağım kafam karıştı

Ekler

• IMG_0831.webp
    IMG_0831.webp
    976.1 KB · Hit: 44
  • IMG_0830.webp
    IMG_0830.webp
    1.1 MB · Hit: 35
hocam bir fandan çıkan rgb kablosunu diğerine bağlayacaksınız birbirine geçmeli zaten, sonra bağladığınızdan çıkan ucu anakarta takcaksınız diğer iki fandan çıkan fan uçlarınıda o gösterdiğiniz çoklayıcıya takıp teke düşürmüş olcaksınız o iki uçtan gelen kabloyuda anakartta fan kısmına takıcaksınız

hocam bir fandan çıkan rgb kablosunu diğerine bağlayacaksınız birbirine geçmeli zaten, sonra bağladığınızdan çıkan ucu anakarta takcaksınız diğer iki fandan çıkan fan uçlarınıda o gösterdiğiniz çoklayıcıya takıp teke düşürmüş olcaksınız o iki uçtan gelen kabloyuda anakartta fan kısmına takıcaksınız
Hocam fan coklayiciyi biliyorum da argb montaj bilmiyorum dediğiniz gibi yaptım meydanda iki uç boş kaldı

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.8 MB · Hit: 19
  • image.webp
    image.webp
    1.9 MB · Hit: 15
ilk taktığınız uç uça geçirdiğiniz boşta kalıcak onda sıkıntı yok o geçirdiğiniz kısmındaki diğer fandan çıkan rgb kablosu anakarta giricek bu sayede iki fanada iletmiş oluyor

ilk taktığınız uç uça geçirdiğiniz boşta kalıcak onda sıkıntı yok o geçirdiğiniz kısmındaki diğer fandan çıkan rgb kablosu anakarta giricek bu sayede iki fanada iletmiş oluyor
O zaman elimde tutuğum pinli olan boşta kalacak digeri anakarta girecek

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.7 MB · Hit: 15
HANGİ VİDEOYU ACIKLAYICI BULURSAN onu izle yap
1.,2.video rgb versiyonu için onu izleyebilirsin
Hocam peki elimde kalan ucu anakartta hangi yere takmam lazım yer var ama isim değişik fotoya bakabilirsiniz ismi: JRAINBOW2 bu gidiş doğru olur mu

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.2 MB · Hit: 16
Geri