Asus Prime B560M-K model bir anakartım ve İntel i5-11400F model bir işlemcim var stok fan yetersiz kaldığı için bir kule tipi soğutucu almak istiyorum
asus tuf gaming gt301 model bir kasa mevcut işlemcinin yanındaki 2 ram slotu boyut konusunda tedirgin ettiHocam anakarta her türlü uyar ama kasaya uzunluk olarak uyarmi ona dikkat edin
Hocam bir sorum olacak. Modelin sonunda SE yazıyor mu yazmıyor mu ?Asus Prime B560M-K model bir anakartım ve İntel i5-11400F model bir işlemcim var stok fan yetersiz kaldığı için bir kule tipi soğutucu almak istiyorum
Thermalright Phantom Spirit 120 model kule tipi fan'ı beğendim ama boyut olarak sorun yaşamaktan endişe ediyorum bu konuda bir sorun yaşarmıyım ? Teşekkürler ve iyi forumlar <3
yasayabilirsin su anda benimki kasanin yanina degdi degecek sekilde duruyor, fazla uzun ve ramlerden dolayi biraz daha yukarida kaliyor bir tane fanAsus Prime B560M-K model bir anakartım ve İntel i5-11400F model bir işlemcim var stok fan yetersiz kaldığı için bir kule tipi soğutucu almak istiyorum
Thermalright Phantom Spirit 120 model kule tipi fan'ı beğendim ama boyut olarak sorun yaşamaktan endişe ediyorum bu konuda bir sorun yaşarmıyım ? Teşekkürler ve iyi forumlar <3
Teşekürler ramlere değme durumunda dediğiniz gibi yapacağımHocam bir sorum olacak. Modelin sonunda SE yazıyor mu yazmıyor mu ?
SE modelleri ile normaller arasında ölçü farkı oluyor da.
SE model 154mm
Normal model 157mm
Kasanız 160mm destekliyor. Montajda olur da fan rame değiyorsa öndeki fanı çok hafif yükseltip sığdırırsınız.