ChristianSerratos
80+ Silver
Peerles se almayı düşünüyorum 5700x için yeterli gelirmi
Aslında ihtiyacım yok aidata testinde tam yükte 66 derece stok fan ile 5600. Bugün macununu değiştirdim. 7500f e geçerim diye sıvı soğutmayı alayım diye düşündüm. 1700tl diye hemde göze şık geliyor. Ddr5 e geçince düşünürüm artıkben bu 240lık ve 360lık çinden ithal edilen sıvı soğutmalarla noctua nh-d15s'i test ettim. sana şöyle diyim noctua inanılmaz daha performanslı kalıyor. bana gelen sıvı soğutmalarda mı bir sıkıntı vardı anlamadım ama sanırım kuletipi soğutucuların ağ babaları dediğimiz noctua nhd-15s gibi yada spirit gibi kuletipleri bu çin menşeili sıvı soğutmalardan daha performanslı çalışıyor bazı cooler master gibi sıvı soğutmalarlada kafa kafaya gidiyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
çoğu iyi hemde. 5 bakır ısı borusu ve üzeri olan çift kuleler falan çok performanslı. id-coolingden daha serin çalışıyor.
bende 360 elite var çok iyi bir sıvı sogutma. En düşük pompa devri ve fan hızı ile kullanıyorum islemcim 5900x devamlı mining yapıyorum 60 dereceyi gecmiyorArkadaşlar sıvı soğutmaları kaliteli mi İntel i5 13400f için hangisi yeterli olur sistem Abdullah abinin sistem kasa biraz küçük sıvı soğutma takma yeri anakarta çok yakın girer mi emin değilim
O kasaya sığma sığar da muhtemelen ram slotlarına denk gelir mi diye düşünüyorumArkadaşlar sıvı soğutmaları kaliteli mi İntel i5 13400f için hangisi yeterli olur sistem Abdullah abinin sistem kasa biraz küçük sıvı soğutma takma yeri anakarta çok yakın girer mi emin değilim
Sprit modeli daha performanslı YouTube de incelemeler mevcutPeerless Assassinmi phantom sprit mi
bilemedim bende vallahi çok olursa da ucu ucuna gibi sizce fiyatlar nasıl piyasayı bilmiyorum alınır mı bu sıvı soğutmaO kasaya sığma sığar da muhtemelen ram slotlarına denk gelir mi diye düşünüyorum
Sıvı soğutma için demedim hocam peerl assasin için demiştim üste 240mm olur o kasanın öne de 360 oluyorbilemedim bende vallahi çok olursa da ucu ucuna gibi sizce fiyatlar nasıl piyasayı bilmiyorum alınır mı bu sıvı soğutma
aynı sistem bende de var. DeepCool AG400 almıştım memnunum.Arkadaşlar sıvı soğutmaları kaliteli mi İntel i5 13400f için hangisi yeterli olur sistem Abdullah abinin sistem kasa biraz küçük sıvı soğutma takma yeri anakarta çok yakın girer mi emin değilim