Neler Yeni

🔥İndirim Thermalright Phantom Spirit 1.499 TL

Sencrom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Mert
en büyük versiyonu aldım bakalım ama yaz gelmeden takmam heralde havaları soğuk zaten işlemci 50 derece geçmiyor.Bozuk çıkma ihtimalı olmaz sanırım takmadan denenmez gibi de.
Hocam gelince mutlaka deneyin üründe sorun olursa iade için zaman olur sakın ürün gelince köşede tutup yazın kullanırım diye atmayın ürün hatalı çıkarsa çok uğraşırsınız bende sizin gibi yapıcaktım şuan bende i5-12400f var banada çok lazım değil ileride işlemciyi değiştirirsem iyi olurdu ama düşününce alıyorsam kullanıyım köşede durmasın dedim, zaten stok fan vardı bende her halükarda bir fan gerekiyordu.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,631
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Yeni sisteme bunu alacaktım sonradan vaz geçtim sıvı soğutmaya döndüm. Ama düşünen arkadaşlar alabilir, çok iyi soğutması varmış herkes memnun

yattarali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
kerim
Bu modelin ısı borusu daha fazla, daha soğuk çalıştırıyor.
Bütçenizi çok zorlamamayacaksa bu modeli almaya çalışın. İleride daha güçlü bir işlemci kullanırsanız onu da soğuk tutar.

Ama bütçe sıkıntılı diyorsanız 1000tl lik bir model de işinizi görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorduğu sorunun cevabı ilk yazdığım mesajda var. Okusaydı. Ne yapacağımı sana soracak değilim, işine bak.
Düzgünce soru soran herkesin sorusunu cevapladım. Üslubunuza dikkat edin, Asker arkadaşım değilsiniz.
baya boş yaptın

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Tayfun Balım

JuunBuun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
965
İsim
Taksim Delisi Cenk
Sogutucuda sorun var diyen olmuşta,ne gibi bir sorun olabilir.Dun kargosu geldi haftasonu sisteme takacağım,
7500F + Deepcool ak400 digital çift fan kullanıyorum aslında yetiyor da ileriye dönük aldım
1000167494.jpg

n1ed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
DeepCool AG400'den geçilir mi? 7500F Boşta 43-44 CS-PUBG'de 65-68 ortalama kullanıyorum.

NanyaRevB

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
578
İsim
TAHA KOÇAK

Aydigal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Aydın İgal Gezer
İyzico kampanyasından 1k cashback almıştım 500e geldi soğutucu :D

torquehp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Furkan
Merhaba ben de tecrübemi paylaşmak isterim. R5 5600 ve stok soğutucu kullanıyordum. Düşük bütçem nedeniyle buradaki birçok kişinin aksine tek kuleli , 4 borulu, 12cm fanlı ,799₺ fiyatlı “

Thermalright Assassin X 120 Refined SE White” modelini aldım. 3-5 derece ısıtmanın olmadığı kış vakti odamda aldığım değerler şöyle:​

Amd stok soğutıcu: 7dk cpu testi (furmark cpu burner) 80 derecede sabit , 700 sekmeli ancak tek sekmesi açık tarayıcıda dolaşmak 53-55 derece , bom boşta 43. Tdp 65 watt max 77 watt gördü.

Assasin x120 R Se White: 7dk %100 de Sabit 56 derece (24 derece düşüş). Tarayıcıda dolaşırken 33 derece.Bomboşta 26 derece. Tüketim yine max 77 watt gördü.

Olabildiğince gerşey aynı koşulda tutuşdu aynı biçimde sürede test edildi. 10-15 derece düşüş beklerken 24 derece fark şok etti. İlk defa 26 derece olabilen işlemci gördüm. Yıllarca laptop kullandığım için boşta 50-60 dereceler çok normal bana.

Ne yazık ki Ghz frekanslarına dikkat etmedim. Kesinlikle nenim gibi hep orta segment f-p işlemci düşünen insanlar için yüksek fiyatlı kulelere gerek yok. Sıvı soğutmaya hiç gerek yok. Stok fandan kurtulup böyle uygun f-p tek kule oldukça ideal. Herkese iyi forumlar. Selametle.

Top Bottom