Bende aynı Ram yok, almayı düşünürken araştırmıştım.Eyvallah hocam, yukarı kaydırınca da kasanın limiti 160 mm oraya takılmayayım diye kullanan varsa sormak istedim. Sizde de aynı RAM var sanırım, değme filan oluyor mu sorun yaratır mı?
Phantom Spirit SE ARGB Cidden mükemmel fiyattaymış.![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
"22CFM daha yüksek hava akışı var (spiritin 1 ve 7.boruları zaten tam temas etmiyor)" bu bilgi nereden ? kendi sitesinde bulamadım bunu.Assassin mi daha iyi bu mu? Assassinin de 2tower modeli 1400 lira çünkü. Bildiğim kadarıyla 1 ısı borusu daha az onda ama 22CFM daha yüksek hava akışı var (spiritin 1 ve 7.boruları zaten tam temas etmiyor)
Teşekkür ediyorum bilgi için. Güçlendirme kitiyle birlikte siyah versiyondan aldım bir tane.Bende aynı Ram yok, almayı düşünürken araştırmıştım.
Lexar, Kingston, XPG gibi farklı markalara baktım, en düşük yükseklik XPG Lancer'daydı sanırım.
Ben arkadaşımdan Kingston Fury Beast alacağım, daha kasayı toplamadım. Lexar bunlardan 1mm yüksek sadece ama onun büyük etkisi olacağını sanmam, her türlü sığar diye düşünüyorum. Bu soğutucular 157mm olması lazım. Yani her türlü 2-3mm pay kalır.
O bilgi muhtemelen işkembeden."22CFM daha yüksek hava akışı var (spiritin 1 ve 7.boruları zaten tam temas etmiyor)" bu bilgi nereden ? kendi sitesinde bulamadım bunu.
kendi sitesinden ikisinin de sayfalarına girdim ikisinde de "Air Flow:66.17 CFM (MAX)" yazıyor.
olur muhtemelen stok fanla x123 un farkı bıle olduWraith Prism kullanıyordum tavsiyeler üzerine argb olmayan modelini sipariş verdim umarım gözle görülür fark olur.