Bu fiyata alınabilecek en iyi soğutma![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE TL-C12B V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar.www.gaming.gen.tr
evet bende merak ediyorum ihtiyacım yok ama varsa alırımArkadaşlar iyzico kampanyası varmı hala ?
%20 kampanyası ,31 ocak sonmus. İyzico ile ilk alışverişte 300 TL puan tarzı bişey var.uygulamayi indirip katılmak gerekiyormuş sitesinde var bilgievet bende merak ediyorum ihtiyacım yok ama varsa alırım
Mayıs 2024 fiyatına gerilemiş. Hatta ARGB olan versiyon mayısta bile 100tl daha pahalıydı.
Alınır mı diye sormayın, bu fiyata alabileceğiniz daha iyi bir soğutucu yok.
7500f ile kullanıyorum. Oyun içi 45 dereceye kadar düşüyor.(Gayet sessiz çalışıyor)
(KESİNLİKLE 2000 TL YE DANDİK 240MM SIVI SOĞUTUCU ALMAYIN). Bu soğutucu 240mm sıvı soğutucuların içinden geçiyor. (Özellikle kalitesiz modellerin hiç şansı yok)
Soğutucunun yüksekliği 155mm, satın almadan önce kasanızın sitesinden desteklenen maksimum soğutucu yüksekliğine bakıp kontrol edin.
Son olarak yüksek profilli ram kullanıp dar bir kasaya sahipseniz kasanızın camı kapanmayacaktır. Bunlara dikkat edin.
Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.
Sormak istediğiniz bir şey olursa bu konudan veya özelden yazabilirsiniz. İyi forumlar. Konu Sahibi arkadaşa da teşekkürler.
Geçilmezthermalright pearless assasinden geçilir mi