Thermaltake G33 psu'su iyi midir?

MYSTIC

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
994
Arkadaşlar fiyatı boşverin sadece kaliteli mi merak ettim.
@of Beauty and Rage @DerratiX
Ne çok kaliteli ne çok kalitesiz ortalama.

Thermalteke gayet güzel markadır kalitelidir adamlar bu işi yapıyor gerçekten ama fiyatı çok gibi yinede 🙂

Ne çok kaliteli ne çok kalitesiz ortalama.
Arkadaşım için bakıyorum ve babası illa itopyadan olsun istiyor.CoolerMaster H500+NZXT C650 mi yoksa bunu mu alsın?(cooler master olan 600tl daha pahalı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Thermalteke gayet güzel markadır kalitelidir adamlar bu işi yapıyor gerçekten ama fiyatı çok gibi yinede 🙂
evet hocam fiyatının çok olduğunu biliyorum ancak itopyada fiyatına değer bunlar var gibi.(Arkadaşımın babası itopyadan istiyor da)

Arkadaşım için bakıyorum ve babası illa itopyadan olsun istiyor.CoolerMaster H500+NZXT C650 mi yoksa bunu mu alsın?(cooler master olan 600tl daha pahalı)

evet hocam fiyatının çok olduğunu biliyorum ancak itopyada fiyatına değer bunlar var gibi.(Arkadaşımın babası itopyadan istiyor da)
Bunu alsın idare eder.

TT PSU yapmayı beceremiyor. Sadece iki tane sağlam modeli var...
Arkadaşlar fiyatı boşverin sadece kaliteli mi merak ettim.
@of Beauty and Rage @DerratiX

Ben olsam pek bulaşmam.

Cm daha iyi tabii ki bütçe sıkıntısı pek yoksa cm öneririm

Gülen arkadaşa aldırma kendisi kötü deneyim yaşamış olabilir markanın kötü olacağı anlamına gelmez bende yıllardır thermalteke PSU vs kullandım taş gibi sağlam

Gülen arkadaşa aldırma kendisi kötü deneyim yaşamış olabilir markanın kötü olacağı anlamına gelmez bende yıllardır thermalteke PSU vs kullandım taş gibi sağlam
Tamamdır hocam teşekkür ederim iyi akşamlar iyi forumlar.

İçindeki PSU Kötü. Thermaltake TR2 S modeli

Thermaltake in iyi psu su da var kötü psu su da var tamamen ne kadar para verdiğin ile alakalı bu kasanın içindeki kötü markaya göre konuşmayın

Öncelikle, PSU'lar Thermaltake'miş CM'miş diye bakılarak seçilmez. Bu ilk kuralımız.

İçindeki PSU sanırım TR2 S modeli, iyi değil onu diyeyim.

Thermaltake in iyi psu su da var kötü psu su da var tamamen ne kadar para verdiğin ile alakalı bu kasanın içindeki kötü markaya göre konuşmayın
Bişey demiyorum sana ben ✋

Tr2s modelini neye göre kötü diyorsunuz peki onuda söyleyin de bizde bilelim almak isteyen kişilere ona göre söyleyelim

Thermaltake'in sitesinde TR2 S'in 750W değil 700W'lık modeli var, ilginç.

Öncelikle, PSU'lar Thermaltake'miş CM'miş diye bakılarak seçilmez. Bu ilk kuralımız.

İçindeki PSU sanırım TR2 S modeli, iyi değil onu diyeyim.
Evet hocam her sorduğumda diyorsun ezberledim artık.Ama içindeki psu modeli kaliteli mi onu da bilmediğimiz için yine senin kapını çalıyoruz :)

NZXT C650 daha mı iyidir peki?

Geri