Thermaltake S250 Black + 750w PSU %20 indirimde

Delta S4

80+
Reaksiyon skoru
10
Güzel fiyat

sinerjiymiş...

Yaklaşık 1 haftadır yaşadığım sıkıntıdan sonra bu firmayı görmek bile istemiyorum kimseye tavsiye etmiyorum az önce onlardan aldığım ürünü iptal edip 200 lira daha fazla vererek başka yerden aldım iptali verdim bakalım ücret iadesini ne zaman yatıracaklar

Yaklaşık 1 haftadır yaşadığım sıkıntıdan sonra bu firmayı görmek bile istemiyorum kimseye tavsiye etmiyorum az önce onlardan aldığım ürünü iptal edip 200 lira daha fazla vererek başka yerden aldım iptali verdim bakalım ücret iadesini ne zaman yatıracaklar
Ne aldın hocam

Sinerji hakkında çok kötü yorumlar var. Kasanın kullandığı psu nasıl peki? Hangi model psu ile geliyor? 3 fanli asus prime 9060xt ekran kartı sığar mı?

Sinerji hakkında çok kötü yorumlar var. Kasanın kullandığı psu nasıl peki? Hangi model psu ile geliyor? 3 fanli asus prime 9060xt ekran kartı sığar mı?
Psu modelini internetten bulabilirsin, akım ve güç koruma sertifikalarının çoğuna sahip ve önerilen bir modeldir. Kasa da oldukça geniş, genelde 9070xt ve 5070ti için alınıyor.

Senin için 650w tdp daha mantıklı ve uygun fiyatlı olur, 750w gereksiz 9060xt için.

Bence kaçırma fiyat çok iyi, sorun çıkarsa iade edersin ama zannetmiyorum bayağı önerilen bir model kendisi.
Aldığım ürünü iptal ederek sonrasında tebilondan aldım 1,5 saat demedi kargoya verdiler diğer firmada ise Perşembe gününden bu yana kargoya veren olmadı zaten ürünü ilk Çarşamba günü aldım banka tarafından ödeme yapıldı fakat firmada siparişe düşmedi 5-6 defa arayarak düzeltiler ilk başta belirttiğim gibi aciliyetimi de söylediğim halde kargolanmadı ürün

Son olarak ram modelini yazmadım ben

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,668
Üyeler
184,663
Son üye
selcuke77
Geri