Neler Yeni

Thermaltake toughpower gf hakkinda sorum var

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
efe araci
hocam yanlis bilmiyorsan thermaltake de kapasitorleri japon ben psunun yaninda ram+ssd de aldim bakalim cozulecek mi ram=gskill ripjaws j5 ssd=samsung 990 pro bakalim cozulmezsede yapacak bir sey yok :(
olsun hocam corsair rm750e modeli en iyi psulardan biridir fiyat performans olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam yanlis bilmiyorsan thermaltake de kapasitorleri japon ben psunun yaninda ram+ssd de aldim bakalim cozulecek mi ram=gskill ripjaws j5 ssd=samsung 990 pro bakalim cozulmezsede yapacak bir sey yok :(
umarım çözülür hocam.

Suprağ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
sss sss
thermaltakede corsair kadar iyi olmasada kotu degildir yani vatanda sadece en iyisi bu vardi benim gittigim o yuzden bunu almak zorundaydim internetten almaya karsiyim kargoyu atiyorlar diye yakin cevrem uyardi bende vatandan bu vardi en iyisi bunu aldim

olsun hocam corsair rm750e modeli en iyi psulardan biridir fiyat performans olarak.

umarım çözülür hocam.
inşallah

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
efe araci
thermaltakede corsair kadar iyi olmasada kotu degildir yani vatanda sadece en iyisi bu vardi benim gittigim o yuzden bunu almak zorundaydim internetten almaya karsiyim kargoyu atiyorlar diye yakin cevrem uyardi bende vatandan bu vardi en iyisi bunu aldim

inşallah
hocam kargoyu attıkları falan yok :D eğer öyle bir şey yaşanırsa şikayet edersiniz zaten.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097
İsim
efe araci

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,097