thermaltake v200 konusunda forumun yarısı da2 yi iptal v200 kötü diyor diğer yarısı etme diyor Abdullah abinin sözüne fazlasıyla güvendiğim için ona sormak istedim (forumdaki yardımcı olan herkese teşekkür ederim sizinde sözünüze güveniyorum ancak al diyende var alma diyende var)Hangi konu için ulaşacaktınız.
bende öyle düşünmüştümBence, ulaşamazsınız.
Abdullah abi thermaltake in de alınabileceğini hatta 600w avantajı olduğunu söylüyordu bir konuda.thermaltake v200 konusunda forumun yarısı da2 yi iptal v200 kötü diyor diğer yarısı etme diyor Abdullah abinin sözüne fazlasıyla güvendiğim için ona sormak istedim (forumdaki yardımcı olan herkese teşekkür ederim sizinde sözünüze güveniyorum ancak al diyende var alma diyende var)
Her isteyen ulaşşa... Kardeşim onun hava sirkülasyonun da sıkıntı var ve RGB ışıkları kapatılamıyor, kontrol edilemiyor.thermaltake v200 konusunda forumun yarısı da2 yi iptal v200 kötü diyor diğer yarısı etme diyor Abdullah abinin sözüne fazlasıyla güvendiğim için ona sormak istedim (forumdaki yardımcı olan herkese teşekkür ederim sizinde sözünüze güveniyorum ancak al diyende var alma diyende var)
sen çok kral adamsın da moralimi bozana var yaAbdullah abi thermaltake in de alınabileceğini hatta 600w avantajı olduğunu söylüyordu bir konuda.
İçin rahat etsin, çok güzel bir sistem aldın dostum.
yine tek başımıza kaldık..ulaşamazsın sen ulaşırsan bi başkası ulaşmak ister sonsuz döngü o yüzden imkansız
şuan imkansız monitörü aldım ve tek kuruşum kalmadıEk olarak işlemci soğutucu da alırsanız iyidir hocam![]()
Big boss diyebiliriz hocam benceulaşamazsın sen ulaşırsan bi başkası ulaşmak ister sonsuz döngü o yüzden imkansız