Thermaltake v200 kasa nasıldır ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
480
Arkadaşlar donanım arşivinin en son çıkardığı kasayı aldım da ilk corsair kasa olarak çıkmıştı sonra değişti ve fiyatı arttı thermaltake v200 olmuş kasa nasıldır acaba sorun çıkartır mı ?

Çok sorun cikarmaz ama yinede hava akisi pek iyi degil
Hay şansıma .dd cs valorant gta v filan oynucam çok da büyük oyunlaro oynamıcam inşallah sorun çıkarmaz teşeklürler cevabın için

Çok sorun cikarmaz ama yinede hava akisi pek iyi degil
Hocam bayrağıdır araştırıyorum aslında kasanın pekte kafaya takacak bir sıcaklık sorunu yok yan tarafında ki boşluğun tam karşısına delikler açıldığında 3 derece gibi bir düşüş oluyor. Üste iki adet 14 mm fan taktığımızda ise 6-7 derece kadar düşüş oluyor. Etti mi 10 derece zaten şuan spec delta ile aralarında en fazla 6-7 derece fark olacağını düşünürsek spec deltadan bile iyi oldu pahalıya patladı ama iyi oldu. Fakat ben kendi adıma konuşayım eğer kasa yükseltseydim 400 lira fiyat farkı vardı şimdi sadece 150 liraya falan bu işi hem çözmüş olduk. Hem spec deltadan iyi bir soğutmaya sahip olduk.

Arkadaşlar donanım arşivinin en son çıkardığı kasayı aldım da ilk Corsair kasa olarak çıkmıştı sonra değişti ve fiyatı arttı thermaltake v200 olmuş kasa nasıldır acaba sorun çıkartır mı ?
Hava sirkülasyonu iyi değil.Corsair spec delta rgb öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hava sirkülasyonu iyi değil.Corsair spec delta RGB öneririm
Ama çok da kötü değil idare eder

Hava sirkülasyonu iyi değil.Corsair spec delta RGB öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama çok da kötü değil idare eder
En az 400 lira fark ediyor diğer kaliteli mesh panel kasa ile onun yerine 300 liraya hava soğutma alıp yanına da 100 liraya falan 1 hava soğutma alırsan çok çok daha iyi bir soğutma performansı elde ediyorsun spec deltaya göre.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,364
Üyeler
188,925
Son üye
Rafhen
Geri