Neler Yeni

THH'e başvurursam cayma bedeli öder miyim

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Arkadaşlar uzun yıllar kullandığım Türk Telekom gerek yüksek ping sorunu gerek internet kesintileri sonucunda iptal etsem ne kadar öderim diye sordum ve bana 482tl dediler ve biz daha modem de alacağız. Ailemle konuştuğumda modemin üstüne ekleyip cayma bedelini karşılayalım modem taksitleyen bir firmaya geçeriz dediler lakin ben paramız olduğu halde bu türk telekoma daha fazla ödemek istemiyorum çünkü o paraya sağlam bir modem almak istiyorum ve gitmeden bile zarara uğratıyorlar adamı eğer thhye başvursam cayma bedelini öder miyim pandemi dolayısıyla sizce ve internet sağlayıcılarının cayma bedelini ne kadar karşıladığını nerden öğrenebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Yılan Serdar 3T

Son düzenleme:

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Arkadaşlar uzun yıllar kullandığım Türk Telekom gerek yüksek ping sorunu gerek internet kesintileri sonucunda iptal etsem ne kadar öderim diye sordum ve bana 482tl dediler ve biz daha modem de alacağız. Ailemle konuştuğumda modemin üstüne ekleyip cayma bedelini karşılayalım modem taksitleyen bir firmaya geçeriz dediler lakin ben paramız olduğu halde bu türk telekoma daha fazla ödemek istemiyorum çünkü o paraya sağlam bir modem almak istiyorum ve gitmeden bile zarara uğratıyorlar adamı eğer thhye başvursam cayma bedelini öder miyim pandemi dolayısıyla sizce ve internet sağlayıcılarının cayma bedelini ne kadar karşıladığını nerden öğrenebilirim

@Yılan Serdar 3T
Şansını dene ayrıca bazı firmalar cayma bedelinin bir kısmını ödüyor mesela Superonline 400 TL'ye kadar ödüyor.

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2

@Yılan Serdar 3T
THH'ye başvur. 2 yıl taahhütse yasa da yazdığına göre HİÇ BİR GEREKÇE GÖSTERMEKSİZİN SÖZLEŞMEYİ FESHEDEBİLİR yazıyor. BTK'ya şikayet yaz sonra THH'ye başvurursun. O da olmazsa Türkiye'nin en küçük köyünü bul alt yapı bulunmayan oraya taşıtmak istediğini söyle. Taşıma işlemi başlar ama alt yapı olmadığı için bir daha BTK'ya yazarsın o zaman Feshetme hakkın oluyor. Biz yeni evdeyiz alt yapı yok diye feshetme hakkım var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,766
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom