LieblinQ
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
https://www.hepsiburada.com/thomson...-1440-monitor-p-HBCV00008RD9D6?magaza=JetKlik Linteki monitörü 7999tl 6ay peşin fiyatına taksitle alınır mı? ?
Hocam bu bütçede bu tip bilinmeyen markalar yerine daha bilindik markalara yönelmek daha mantıklı aynı özelliklere sahip çok daha güzel ve kaliteli KTC H27T22C modeli geçen 6.500TL'drn satıldıAldınız mı acaba, hiçbir yerse doğru dürüst kullanıcı deneyimi göremedim de bende almayı düşünüyordum
ama sanırsam onda pivot özelliği yok, bende şu anda direkt has ağaçtan yapılmış bir salon yemek masası üzeridne bilgisayarı kullanıyorum, aparat alsam bile zaten aparatlar ortalama 2000tl birde tabi masa kalın bir masa normal masalar gibi değil aparat masaya sabitlenemez gibi duruyor o nedenle direkt pivotu olan bir monitör bakıyorum, yıl olmuş 2025 yakında 2026'ya gireceğiz monitör altına kitap koyup yükseltmek istemiyorum.Hocam bu bütçede bu tip bilinmeyen markalar yerine daha bilindik markalara yönelmek daha mantıklı aynı özelliklere sahip çok daha güzel ve kaliteli KTC H27T22C modeli geçen 6.500TL'drn satıldı
ama sanırsam onda pivot özelliği yok, bende şu anda direkt has ağaçtan yapılmış bir salon yemek masası üzeridne bilgisayarı kullanıyorum, aparat alsam bile zaten aparatlar ortalama 2000tl birde tabi masa kalın bir masa normal masalar gibi değil aparat masaya sabitlenemez gibi duruyor o nedenle direkt pivotu olan bir monitör bakıyorum, yıl olmuş 2025 yakında 2026'ya gireceğiz monitör altına kitap koyup yükseltmek istemiyorum.
Hocam masa işini bilemem fakat o monitörü almayıp başka bir monitör bakmanız daha iyi olurama sanırsam onda pivot özelliği yok, bende şu anda direkt has ağaçtan yapılmış bir salon yemek masası üzeridne bilgisayarı kullanıyorum, aparat alsam bile zaten aparatlar ortalama 2000tl birde tabi masa kalın bir masa normal masalar gibi değil aparat masaya sabitlenemez gibi duruyor o nedenle direkt pivotu olan bir monitör bakıyorum, yıl olmuş 2025 yakında 2026'ya gireceğiz monitör altına kitap koyup yükseltmek istemiyorum.
ama sanırsam onda pivot özelliği yok, bende şu anda direkt has ağaçtan yapılmış bir salon yemek masası üzeridne bilgisayarı kullanıyorum, aparat alsam bile zaten aparatlar ortalama 2000tl birde tabi masa kalın bir masa normal masalar gibi değil aparat masaya sabitlenemez gibi duruyor o nedenle direkt pivotu olan bir monitör bakıyorum, yıl olmuş 2025 yakında 2026'ya gireceğiz monitör altına kitap koyup yükseltmek istemiyorum.
Selamlar kardeşim.Ben 10 gün oldu monitörü alalı ve şuan hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum.İçinden dp kablo çıkmıyor tavsiyem dp kablo alman.Monitörde 4x4 yeterli seviyede bir hoparlör var arkadaşın attıgı srgb değeri %100 benim aldıgım modelde %120 diğer srgb kapsama vs bilgi yazmamışlar.Aldınız mı acaba, hiçbir yerse doğru dürüst kullanıcı deneyimi göremedim de bende almayı düşünüyordum
Deneyimleriniz nasıl acaba memnun musunuz, renkleri nasıl, ghosting oluyor mu (ghosting testini internet üzerinden de yapabiliyorsunuz), eksik yada beklentiyi karşılamayan bir özelliği var mı. Global sayfaları biraz araştırdım bazı yorumlarda ghosting var yazan olmuş, bazılarıda memnun olduğunu sorunsuz olduğunu yazmış doğru dürüst incelemesini yapan kimse de yok, ne globalde ne de türkiye'de.Selamlar kardeşim.Ben 10 gün oldu monitörü alalı ve şuan hiç bir sıkıntı olmadan kullanıyorum.İçinden dp kablo çıkmıyor tavsiyem dp kablo alman.Monitörde 4x4 yeterli seviyede bir hoparlör var arkadaşın attıgı srgb değeri %100 benim aldıgım modelde %120 diğer srgb kapsama vs bilgi yazmamışlar.
ghosting ve ışık sızması göremedim monitördeDeneyimleriniz nasıl acaba memnun musunuz, renkleri nasıl, ghosting oluyor mu (ghosting testini internet üzerinden de yapabiliyorsunuz), eksik yada beklentiyi karşılamayan bir özelliği var mı. Global sayfaları biraz araştırdım bazı yorumlarda ghosting var yazan olmuş, bazılarıda memnun olduğunu sorunsuz olduğunu yazmış doğru dürüst incelemesini yapan kimse de yok, ne globalde ne de türkiye'de.
şuan indirimde monitör 7600tl'ye alabiliyorum sizce almalı mıyım, eksiğini yada olumsuzluğunu gördüğünüz yaşadığınız bir durum oldu mu? duruma göre şimdi sipariş vereceğim.ghosting ve ışık sızması göremedim monitörde
olumsuz olarak içinden DP kablo çıkmıyor.onu ayreten DP 1.4 kablo alırsanız çok iyi olur.HDM kablo ile monitörü kullanmayın.Ve gözle görülebilicek bir şey deil ama kendileri bu değeri belirtmeside iyi bir şey.Monitörde 1ms mprt tepkime süresi var.Ama 5ms gtg olarak normal çalışma prensibi.Ee keşke 1ms gtg olsaymış dedim.Ama bunu siz gözle ayırt etmeniz çok çok zor.şuan indirimde monitör 7600tl'ye alabiliyorum sizce almalı mıyım, eksiğini yada olumsuzluğunu gördüğünüz yaşadığınız bir durum oldu mu? duruma göre şimdi sipariş vereceğim.
geçen gün bende sipariş ettim,şuanda gelmesini bekliyorum. Dediğiniz gibi bir displayport kablo ile kullanmayı deniyecem, video'da ghosting yok gibi duruyor ama tabi siz gözle daha iyi görmüşsünüzdür siz ghosting fark ettiniz mi acaba ?Arkadaşlar monitörün ghosting testi linkte merak edenler için : https://ysnd.it/KFRFLGML