Ömer Murat KARACA
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,259
Konuyu hortlatayım, 2. el 2 aylık kutulu faturalı garantili şekilde 830'a aldım, bugün dağıtımda. Bakalım nasıl bir şeymiş.
Heyecanını bizimle paylaştığın ve konuyu horttlattığın için tüm forum adına teşekkür ederim .Konuyu hortlatayım, 2. el 2 aylık kutulu faturalı garantili şekilde 830'a aldım, bugün dağıtımda. Bakalım nasıl bir şeymiş.
Hiç bir problemi yok gayet iyi bir mouseKonuyu hortlatayım, 2. el 2 aylık kutulu faturalı garantili şekilde 830'a aldım, bugün dağıtımda. Bakalım nasıl bir şeymiş.
3 senedir Cooler Master MM731 kullanıyorum. 19K DPİ, 3370 sensör, 58gr bir mouse. Ona göre kıyaslarsam:Konuyu hortlatayım, 2. el 2 aylık kutulu faturalı garantili şekilde 830'a aldım, bugün dağıtımda. Bakalım nasıl bir şeymiş.
Şuan HB de peşin fiyatına 9 Taksit diyor ama bende olmadı Taksit, konuyu tekrar gündeme getirdim ihtiyacı olan bakabilirNiye satışta kalamıyor bu mouselar
selam. encoder sorununu bende yaşıyorum ne yazıkki sürekli oynuyor sayfaları gezerken. encoder için yaptığınız modun fotosunu biraz detayla atabilirmisiniz? bende yapayım , diğer kişilere de yararlı olur.Bu mouse'u hayvan gibi modladım, encoderın tetiklenme problemini de çözdüm. Tuşları biraz kesmeniz gerekiyor, yoksa fazla basınca tekerleğe çarpıyor. Kısaca Mouse'ın her yerini kesip biçmek gerekiyor. çok iyi düşünülmemiş. Özellikle tuşlar, pre-travel sallanma gibi konular.
Ayrıca plastik kalitesi hafif düşük, çok ince olduğundan biraz güç uygulayınca mouse içine göçüyor. Bunun için güçlendirici destekler vs. yapıştırdım, gereksiz kısımları dremel ile kestim. Ekranı söktüm, bir işe yaramıyor zaten.
Ekrandan Pil seviyesine bakıyorum diyorsanız da pil az kalınca 125 Hz'e düştüğü için şarj etmem gerektiğini anlayabiliyorum. DPI 800 sabit, DPI tuşlarında macro var. Kullanmıyorum, ekran gereksiz ağrılık yani. DPI butonları biraz yukarıda kaldığı için onları da kesip içeri aldım, daha düşük bir seviyede artık, yanlışlıkla tıklamak mümkün değil.
Encoder sorunu plastiğin tekerleğe değmesinden kaynaklanıyor. Fazla güç uygulamazsanız değmiyor.selam. encoder sorununu bende yaşıyorum ne yazıkki sürekli oynuyor sayfaları gezerken. encoder için yaptığınız modun fotosunu biraz detayla atabilirmisiniz? bende yapayım , diğer kişilere de yararlı olur.
Eve geçince foto atacağımtuşun üzerine elimi koysam tetikleniyor encoder. tam neresini kestiniz acaba tuşun orta boşlukta tekere yakın yerleri mi?
Eve geçince foto atacağım
tuşun üzerine elimi koysam tetikleniyor encoder. tam neresini kestiniz acaba tuşun orta boşlukta tekere yakın yerleri mi?