Direksiyonu sıfır ya da ikinci el almayı düşünüyorum, yaklaşık 12.000 TL'lik bir fiyat farkı var bunun sebebi ne acaba? Bir de yanında TH8S vites alacağım onda da yaklaşık 3.000 TL'lik bir fiyat farkı var. Sizce sıfır mı almalıyım, ikinci el mi?
Kayışlı sisteme sahip olduğu için. Eskiden elimde G29 vardı. Başka bir önerinz varsa beklerim.Peki neden T300 RS?
Sizin öneriniz PXN yönünde mi olur hocam, yoksa Moza R3 mü olur? Bir de bilmediğimden soruyorum, PXN vitesi var mı veya Thrustmaster viteslerle uyumluluk gösterir mi?T300'de de vites yok hocam biliyorsunuzMoza'nın R3 modeli de var ben aldığım gün arızalı çıktığı için biraz önyargı oluştu markaya karşı ama memnun olan da var.
PXN V10 Pro da 3-4 aylık bir direksiyon seti. Youtube'da V10 Ultra olarak incelemeleri var. Ultra'nın Pro'dan farkı metal pedaller ve debriyaj olmaması base olarak birebir aynılar. Ülkemizde şuan yalnızca Pro modeli var zaten.
simturracing.com
Hocam direksiyon 28 cm. Daha büyük direksiyonlar force feedback gücünü düşürdüğü için küçük olması daha iyi emin olun. A7 Logitech'in vitesine göre daha güzel hissiyatlıymış kullanmadım. Diğer modeller ise kemikli hissiyatlı 3D yazıcıdan üretilmiş modeller. Ama hepsi önerilen güzel modeller.Tamamdır hocam çok sağolun, Aralık-Ocak'ı bekleyecek çok sabrım yok açıkcası. Vites olarak A7 iyi midir yoksa attıklarınız mı daha iyidir? Bir de direksiyon çok küçük gözüktü gözüme öyle değildir sanıyorum, herhalde ETS oynarken vs. rahatsız etmez.
Hocam arkadaş zaten G29 kullanıp dişli sistemin ne kadar kötü olduğunu anlamış o yüzden T300'ü soruyordupxn nin v99 modelini almıştım malzeme kalitesi olarak hiç tatmin etmedi iade ettim tuşları falan beğenmedim, t300rs i de mağazada denedim onunda malzemesini beğenmedim sanırım sadece deri malzeme seviyorum o neden g29 aldım,
Aşırı derecede kullanmayacaksan arada sırada ets vb oyunlar için kullanacaksan g29 önerrim ama pro lar gibi f1 gibi oyunlar da kullanacaksan moza vb al.
Onun dışında g29 yeterli bence