Neler Yeni

Yardım Thrustmaster T300 Rs Gt vs Logitech G923

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Merhaba iyi gunler dilerim, hali hazirda bir Logitech G29 kullaniyorum ama bugunki yasadigim tahlissiz olaydan sonra yeni direksiyon almak istiyorum. Su anda 2 senecegim var birisi t300 rs ve digeri g923 suanki duygularim t300 rs e daha yuksek ama g923 un de rakibi oldugu icin arasinda kaldim. Suanda G29 kullandigim icin disli sistemini yeterince deneyimledim ve o kadar da iyi oldugunu dusunmuyorum fakat T300 rs de daha iyi olduklarini söyliyorlar, bir diger belirtmek istedigimde bir cok kisi G923 un G29 ile ayni özellikler ayni kaliteli oldugunu söyliyor Trueforce disinda. Trueforce de suanda belirli oyunlarda var ve 2021-22 yilindaki kaynak 2023 yili icin bir kaynak yok o yuzden baya ortada kaldim. Dusunceleriniz ve önerileriniz benim icin cok önemli, lafi uzattigim icin kusura bakmayin.

Son düzenleme:

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
logitech dişli sistem kullanıyor o yüzden tercih edilmiyor örneğin g29 5 k bandında olsa alınır ama diğer değmiyor gecikme oluyor ve drift atarken hissediliyor t300 rs gt kayışlı sistem evet fiyatı oldukça yüksek ama parasını sonuna kadar hak ediyor ( 923 de aynı şekil dişli sistem )

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
logitech dişli sistem kullanıyor o yüzden tercih edilmiyor örneğin g29 5 k bandında olsa alınır ama diğer değmiyor gecikme oluyor ve drift atarken hissediliyor t300 rs gt kayışlı sistem evet fiyatı oldukça yüksek ama parasını sonuna kadar hak ediyor ( 923 de aynı şekil dişli sistem )
Hocam yanitiniz icin tesekkur ederim öncelik ile, evet disli sistem ile tam öyle ffb leri vesaire acip oynanmiyor ve t300 e G993 u rakip tutma sebebim trueforce özelligi olmasindan dolayi ve oyun destegi cok az 21 yilindaki kaynaklarda gözuken bu. Sadece bu özelligi G29 u G923 den ayiriyor o yuzden suanda kafam birazcik karisik biraz daha yorum bekliyecegim belki T300 rs i yeterince deneyimleyen bir arkadas yazar.

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Hocam yanitiniz icin tesekkur ederim öncelik ile, evet disli sistem ile tam öyle ffb leri vesaire acip oynanmiyor ve t300 e G993 u rakip tutma sebebim trueforce özelligi olmasindan dolayi ve oyun destegi cok az 21 yilindaki kaynaklarda gözuken bu. Sadece bu özelligi G29 u G923 den ayiriyor o yuzden suanda kafam birazcik karisik biraz daha yorum bekliyecegim belki T300 rs i yeterince deneyimleyen bir arkadas yazar.
g923 deneme fırsatım olmadı o yüzden kullandığı teknolojiyi de bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama yine de siz bilirsiniz

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
g923 deneme fırsatım olmadı o yüzden kullandığı teknolojiyi de bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem ama yine de siz bilirsiniz
Anladim hocam fakat G29 ile bir farki olmadigini söyliyorlar Trueforce özelligi kapali iken denenen testler böyle diyor.

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Anladim hocam fakat G29 ile bir farki olmadigini söyliyorlar Trueforce özelligi kapali iken denenen testler böyle diyor.
desteklediği oyunlara baktım açıkcası beni tatmin etmedi :)

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

Tatarcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Alişan
Günümüz de şuan en fazla tercih edilen t300rs gt evet ekipmanları pahalı logitech e göre fakat verdiği hissiyat ve ergonomisi tatmin ediyor eğer ki g923 ün çıktığı günden beri oyun destekleri artsaydı 923 ü alınabilirdi ama anladığım kadarıyla kısıtlı kalmış teknoloji güzel ama her oyunda yok

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Günümüz de şuan en fazla tercih edilen t300rs gt evet ekipmanları pahalı logitech e göre fakat verdiği hissiyat ve ergonomisi tatmin ediyor eğer ki g923 ün çıktığı günden beri oyun destekleri artsaydı 923 ü alınabilirdi ama anladığım kadarıyla kısıtlı kalmış teknoloji güzel ama her oyunda yok
Teşekkür ederim hocam büyük ihtimal T300 alacağım ya gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Başka önerisi olan yok mu arkadaşlar.

Son düzenleme:

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Emre Efe
T300rs bütçe varsa

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
o zaman kesin t300rs... g29 sahibiyim hiç g923 deneyimlemedim ama kullanan herkes neredeyse fark yok diyor
Anladim hocam tesekkur ederim, G923 de sadece Trueforce var ve hangi oyunlari destekledigi hakkinda bilgi yok yeni bir. Bendede G29 var 2 sene kullandim baslangic seviyesi icin iyi ama disli sistem oldugu icin ffb vesaire acamiyorum ben tak tuk falan diye sesler geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,964
Üyeler
166,458
Son üye
egecihan07
Top Bottom