bythmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,592
İkinci el almayı düşünüyorum. 1000-1300 liralara bulunabiliyor. Sizce alınır mı?
240Bence alınır. Ne kadar dönüyor?
Ya aslında g29 düşünüyordum da bütçeden değil de sürekli oynayacağım bir ürün değil. O yüzden çok masraf etmek de istemiyorum açıkçası. Yorumları da gördüm emin olamadım. Zaten sık sık kullanmayacagim için sorun olmaz diye düşündüm o yüzden sormak istedim tekrar. Teşekkür ederim bu arada.'Fiyatına göre iyi performans veriyor ancak bir logitech g29 değil tabii ki'
'Fiyatı için oldukça iyi bir ürün, ancak simülasyon oyunlarında çok iyi bir performans beklemeyin. Dönme açısı 270 derece civarında, force feedback yok ve bilgisayar için ciddi kalibrasyon gerekiyor, ben dirt rally 2.0 ayarlarında 1 saate yakın uğraştım. Eğer ilk kez simülasyon için direksiyon kullanacaksanız idare eder.'
gibi yorumları var. Yani illa alıcam diyorsanız alınır ama kendi görüşüm g29 hariç çoğu direksiyon o simülasyon hissiyatini vermiyor.
Geçenlerde bir arkadaş 1k lık snopy sormuştu. Ona da dedim aynısını.
F/p bir direksiyon bence. g29 alamıyorum direksiyonsuzda yapamıyorum diyorasnız alınır. Ama hayaliniz g29 gibi bir direksiyon ise paranızı harcamayın bence.
2500tl ye falan var g29
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri & Fiyatları sahibinden.com'da!
Bilgisayar Oyunu Aksesuarları Modelleri uygun fiyat seçenekleriyle sahibinden.com'da.www.sahibinden.com
Dediğim gibi hocam ayda 3-4 defa bile oynasanız o simülasyon zevkini vermeyebilir. Belki g29 alsanız devamlı araç sürmek isteyeceksiniz ama diğer türlü olmayacak. Ben almazdım ama yine de karar sizin. İyi seneler.Ya aslında g29 düşünüyordum da bütçeden değil de sürekli oynayacağım bir ürün değil. O yüzden çok masraf etmek de istemiyorum açıkçası. Yorumları da gördüm emin olamadım. Zaten sık sık kullanmayacagim için sorun olmaz diye düşündüm o yüzden sormak istedim tekrar. Teşekkür ederim bu arada.
Şahsen almazdımİkinci el almayı düşünüyorum. 1000-1300 liralara bulunabiliyor. Sizce alınır mı?
Anladım o konuda evet haklısınız. Sağolun.Dediğim gibi hocam ayda 3-4 defa bile oynasanız o simülasyon zevkini vermeyebilir. Belki g29 alsanız devamlı araç sürmek isteyeceksiniz ama diğer türlü olmayacak. Ben almazdım ama yine de kara sizin. İyi seneler.
Rica ederim.Bir bakayım ona da teşekkürler.
Tavsiyen için tekrar teşekkürler brom. G920 buldum 2bin liraya onu aldım bakalım.Dediğim gibi hocam ayda 3-4 defa bile oynasanız o simülasyon zevkini vermeyebilir. Belki g29 alsanız devamlı araç sürmek isteyeceksiniz ama diğer türlü olmayacak. Ben almazdım ama yine de karar sizin. İyi seneler.