Tıbbi sekreterlik için en düşük kaç ne gerekir?

Reaksiyon skoru
6
Merhaba arkadaşlar.
Ben TYT'ye hazırlanıyorum.
2024'te veya önceki senelerde bu bölümü kazananlar varsa, siz kaç net yaptınız ve hangi şehir/sıralama ile yerleştiniz?

Ayrıca bu bölümü hedefleyenler olarak şunları da tartışmak isterim:

TYT'de ortalama kaç net yapılmalı?

En düşük sıralama veya taban puanlar ne civarda?

Hangi derslere ağırlık vermek daha mantıklı?

Günlük kaç saat çalışmak yeterli olur?

Bölümü kazananların veya bu yolda çalışanların tecrübeleri ve tavsiyeleri bizim için çok değerli.
Şimdiden teşekkürler!

Dostum kaç net yapılmalıdır ya da puanım kaç olmalı gibi sorular çok yanlış. Net sayısı sınavın zorluğuna göre değişir. Her zaman sıralama daha önemlidir. Mesela bir sene 50 netle sıralaması 500bin olan biri başka bir sene 50 netle 300bin sıralama yapabilir.

Dostum kaç net yapılmalıdır ya da puanım kaç olmalı gibi sorular çok yanlış. Net sayısı sınavın zorluğuna göre değişir. Her zaman sıralama daha önemlidir. Mesela bir sene 50 netle sıralaması 500bin olan biri başka bir sene 50 netle 300bin sıralama yapabilir.
Dostum peki matematikten 0 net yaparsak yerleşme ihtimalimiz Varmı yoksa

Merhaba arkadaşlar.
Ben TYT'ye hazırlanıyorum.
2024'te veya önceki senelerde bu bölümü kazananlar varsa, siz kaç net yaptınız ve hangi şehir/sıralama ile yerleştiniz?

Ayrıca bu bölümü hedefleyenler olarak şunları da tartışmak isterim:

TYT'de ortalama kaç net yapılmalı?

En düşük sıralama veya taban puanlar ne civarda?

Hangi derslere ağırlık vermek daha mantıklı?

Günlük kaç saat çalışmak yeterli olur?

Bölümü kazananların veya bu yolda çalışanların tecrübeleri ve tavsiyeleri bizim için çok değerli.
Şimdiden teşekkürler!
yazdigin butun kriterler detayli sekilde yök atlas sitesinde var

yök atlasta her şey yazıyor... bakmalısın.

bu bölüm patlayıp elde kalmak üzere bulaşma bence

Dostum peki matematikten 0 net yaparsak yerleşme ihtimalimiz Varmı yoksa
Her sorunun kendi puanlaması var. Bir soru çoğu kişi tarafından yapılamaz ve sen yaparsan o sorudan daha fazla puan alırsın. Tüm dersler kolay olur matematik zor olursa matematikten elde edilen puan artar. Bu alınabilecek bir risk değil. Sonuçta her dersi dört dörtlük yapacak değilsin. Matematikten 0 net yapma gibi bir hedef koymayın. Olabildiğince net kazanmaya çalışın. Zaten ayt yapmayacaksınız. Tyt için oldukça zaman var.

Geri