Ticaret Bakanlığının Yeni Kararı Hk.

Redmental

80+ Gold
Reaksiyon skoru
6,186
"Ticaret Bakanlığı, internet üzerinden alınan cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarların koşulsuz iade hakkını kaldırdı. Karar 1 Ekim'de yürürlüğe girecek."

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Yerinde bir karar.

Kullanılan bir ürünü - üstelik teknoloji alanında hijyen sıkıntısı yaratan ürünleri- iade etmek hiç de iyi bir şey değil, satıcı madur durumuna düşüyor.
Kulaklık vs. değil ama tablet bilgisayar telefon. Bence hoş değil.

Kulaklık vs. değil ama tablet bilgisayar telefon. Bence hoş değil.
"Koşulsuz iade hakkını kaldırdı" diyor. Yani benim anladığım kadarıyla yanlış değilsem, üründe bir sorun çıkması halinde sebebine göre yine iade edebilirsin ama mesela aldın ürünü, paketini açtın, ellerinle dokundun, kullandın, sonra üründe bir sorun olmamasına rağmen iade etmek istedin, bundan sonra böyle bir saçmalık yapamazsın diyor herhalde.

"Koşulsuz iade hakkını kaldırdı" diyor. Yani benim anladığım kadarıyla yanlış değilsem, üründe bir sorun çıkması halinde sebebine göre yine iade edebilirsin ama mesela aldın ürünü, paketini açtın, ellerinle dokundun, kullandın, sonra üründe bir sorun olmamasına rağmen iade etmek istedin, bundan sonra böyle bir saçmalık yapamazsın diyor herhalde.
Evet artık keyfi iade yok

Evet böyle telefonu alıp kullanıp belli bir zaman sonra iade edip tekrar 0 telefon kullananlar var.
İyi olmuş bence.

Çok yerinde bir karar. Kim olduğu belli olmayan birisi alacak 10 gün kullanacak iade edecek. Sonra ben sıfır parası verip her yeri ellenmiş cihaz gelecek bana. Yok öyle bir dünya.
Şimdi o çakallar düşünsün bakalım.

Saçma olduğunu düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sovyetler Birliği oluyoruz iyice
IMG_20220823_174410.jpg

"Ticaret Bakanlığı, internet üzerinden alınan cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarların koşulsuz iade hakkını kaldırdı. Karar 1 Ekim'de yürürlüğe girecek."

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Aslında hem iyi hem kötü. Kullan geri iade et yapanlara kötü oldu. Hak ettiklerini buldular. Benim gibi ürünü alıp kullan iade et yapmayanlar için çok iyi oldu. Artık sıfır adı altında kullanılmış ürün gelmeyecek. Kafayı yemeyeceğiz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,107
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri