Kulaklık vs. değil ama tablet bilgisayar telefon. Bence hoş değil.Yerinde bir karar.
Kullanılan bir ürünü - üstelik teknoloji alanında hijyen sıkıntısı yaratan ürünleri- iade etmek hiç de iyi bir şey değil, satıcı madur durumuna düşüyor.
"Koşulsuz iade hakkını kaldırdı" diyor. Yani benim anladığım kadarıyla yanlış değilsem, üründe bir sorun çıkması halinde sebebine göre yine iade edebilirsin ama mesela aldın ürünü, paketini açtın, ellerinle dokundun, kullandın, sonra üründe bir sorun olmamasına rağmen iade etmek istedin, bundan sonra böyle bir saçmalık yapamazsın diyor herhalde.Kulaklık vs. değil ama tablet bilgisayar telefon. Bence hoş değil.
Evet artık keyfi iade yok"Koşulsuz iade hakkını kaldırdı" diyor. Yani benim anladığım kadarıyla yanlış değilsem, üründe bir sorun çıkması halinde sebebine göre yine iade edebilirsin ama mesela aldın ürünü, paketini açtın, ellerinle dokundun, kullandın, sonra üründe bir sorun olmamasına rağmen iade etmek istedin, bundan sonra böyle bir saçmalık yapamazsın diyor herhalde.
Sovyetler Birliği oluyoruz iyice
Aslında hem iyi hem kötü. Kullan geri iade et yapanlara kötü oldu. Hak ettiklerini buldular. Benim gibi ürünü alıp kullan iade et yapmayanlar için çok iyi oldu. Artık sıfır adı altında kullanılmış ürün gelmeyecek. Kafayı yemeyeceğiz."Ticaret Bakanlığı, internet üzerinden alınan cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarların koşulsuz iade hakkını kaldırdı. Karar 1 Ekim'de yürürlüğe girecek."
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?