Ticari araç kullanma yaşı?

keremast

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
992
arkadaşlar selam şirketimizde ducato tarzı araçlar var, bu araçlar ticari amaçlı kullanılıyor, şehirler arası şehir içi mobilya yük taşımı yapılıyor, sorum şu seneye ehliyet alacağım bu yaş sınırı 26 mı oldu? Aracı kullanmam için B sınıfı Src 2-4 ve psikoteknik lazım diye biliyorum, aydınlatabilir misiniz?

arkadaşlar selam şirketimizde ducato tarzı araçlar var, bu araçlar ticari amaçlı kullanılıyor, şehirler arası şehir içi mobilya yük taşımı yapılıyor, sorum şu seneye ehliyet alacağım bu yaş sınırı 26 mı oldu? Aracı kullanmam için B sınıfı Src 2-4 ve psikoteknik lazım diye biliyorum, aydınlatabilir misiniz?
Ben 21 duymuştum ama detayını bilmiyorum.

21’i tır ehliyeti için biliyorum hocam eski düzenlemeye göre, çok karıştı her şey.
Bende tam bilmiyorum hocam. Sosyal medyanın kötü yanıda bu çok fazla bilgi kirliliği var neyse netleşir yakında.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Google ın yalancısı olarak 26 diyor.

Hususi kullanım olarak ruhsatlıysa B sınıfıyla 9 koltupa kadar kullanabiliyorsunuz ayrı bir yaş kısıtlaması yok ama hususi olarak işlenmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,621
Üyeler
187,710
Son üye
Captain Claw
Geri