Lara Croft
80+
Dahası
TikTok kullananların topunu sevmek lazım
Bende öyle yapıyordum fakat bir yazılımcı tarafından tiktokun tüm bilgilerini uploudladığını duydum ve bıraktımyüklü duruyor. Arada bi moralim bozulunca engellileri izliyorum iyi geliyor
Tövbe De KardeşimKimler Tiktok kullanıyor Forumda?
evet forum bağımlılık yapıyor iyi dayanıyorsunuz valla yalan yok.benim pc de kötü pc de de sadece opera zoom ve eba canlı ders var. Forum dışında başka zorlandığım yer yok ama az kaldı 2 hafta ban yesem forumu da bırakabilirim belki ama bağımlılık yapıyor.
1 uyarı sonra 12 uyarı puanım olacak onun gelmesini bekliyorum.evet forum bağımlılık yapıyor iyi dayanıyorsunuz valla yalan yok.
uyarı sistemini bilmiyorum ama şu na kadar 1 tane yedim o da konu başlığı yüzünden. Ama burası sosyal medyaya göre daha iyi bence sürekli yeni şeyler öğreniyorsun. Bence ayrılmayın siteden.1 uyarı sonra 12 uyarı puanım olacak onun gelmesini bekliyorum.
Bağımlılık yapıyor derse odaklanamıyorum 1.ci sınavları atlatayım ikinci sınavlara geçince bir napim yazar ban yeriz.uyarı sistemini bilmiyorum ama şu na kadar 1 tane yedim o da konu başlığı yüzünden. Ama burası sosyal medyaya göre daha iyi bence sürekli yeni şeyler öğreniyorsun. Bence ayrılmayın siteden.
Sorun tik tokda değil toplulukta, tik tok kullanan sevdiğim insanlar var hiç de kanser tipler değiller ki şöyle bir olay var bu tür uygulamalar senin ana sayfana koyacağı içeriği tercihe göre filtreliyor saçma videoları görme süren en fazla 4 gün falan ileride kullanmayı düşünmüyor değilim çünkü oralarda izleyebileceğim güzel animeler oluyor editlerden adlarını öğrenip izleyebilirimKimler Tiktok kullanıyor Forumda?
ben mesela bu konuşmayı ders çalışmam gerekirken yaptım. benimde bi bana ihtiyacım var sankiBağımlılık yapıyor derse odaklanamıyorum 1.ci sınavları atlatayım ikinci sınavlara geçince bir napim yazar ban yeriz.