fury_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Kullandım pişmanım.Kullanmıyorum.
Kullanmayacağım.
Kullandım pişmanım.Kullanmıyorum.
Kullanmayacağım.
pişmansan sıkıntı yok kullanmıyorum kullananıda anlamıyorumKullandım pişmanım.
Tiktok kullanmıyorum ama instagram kullanıyorum. O da tiktok yan çarKimler Tiktok kullanıyor Forumda?
Ben de de aynı şekilde. Kör tahtaya kurşun Allah korusun.Kullananlar Profil resmimin üstüne tıklayıp ''Engelle'' butonunu kullansın.
Allah'a şükür onu da sildim kullanmıyorum 5 aydır.Tiktok kullanmıyorum ama instagram kullanıyorum. O da tiktok yan çar
Valla zoru başarmışsınız. TebriklerBen de de aynı şekilde. Kör tahtaya kurşun Allah korusun.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Allah'a şükür onu da sildim kullanmıyorum 5 aydır.
Eyvallahta aslında benim için bir şeyi bırakmak o kadar zor değil tek yaptığım telefondan silmek oldu o gün bugündür girmiyorum e zaten işim de düşmüyor rahatım.Valla zoru başarmışsınız. Tebrikler
Başka bir uğraşım olsa veya iyi bir bilgisayarım ben de bakmam daha da işte şartlar böyle olunca sıkılıyorum çok.Eyvallahta aslında benim için bir şeyi bırakmak o kadar zor değil tek yaptığım telefondan silmek oldu o gün bugündür girmiyorum e zaten işim de düşmüyor rahatım.
benim pc de kötü pc de de sadece opera zoom ve eba canlı ders var. Forum dışında başka zorlandığım yer yok ama az kaldı 2 hafta ban yesem forumu da bırakabilirim belki ama bağımlılık yapıyor.Başka bir uğraşım olsa veya iyi bir bilgisayarım ben de bakmam daha da işte şartlar böyle olunca sıkılıyorum çok.
yüklü duruyor. Arada bi moralim bozulunca engellileri izliyorum iyi geliyorKimler Tiktok kullanıyor Forumda?