Neler Yeni

Tiktok para çekme sorunu

anıl41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
anıl hacı
selam dostlar , tiktok platformunda yaklaşık 15 gündür türkiyede para çekilmiyor. Banka hesapları devre dışı bırakılmış. Sebebini bilen var mı ?

anıl41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
anıl hacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnşallah engellenir :)
Oyun yayını yapanların ne günahı var dostum :D twitch youtube gibi platformlarda öne çıkmak gelir elde etmek zorken tiktokta gamer dalında en azından emeğinin karşılığını bir miktar aldığın kitle oluşturabiliyorsun :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
apollonlykos
Oyun yayını yapanların ne günahı var dostum :D twitch youtube gibi platformlarda öne çıkmak gelir elde etmek zorken tiktokta gamer dalında en azından emeğinin karşılığını bir miktar aldığın kitle oluşturabiliyorsun :D
onu bilmiyodum pardon. ben sadece ergenleri gördüm.

{Kai}

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Göktan Çelik
selam dostlar , tiktok platformunda yaklaşık 15 gündür türkiyede para çekilmiyor. Banka hesapları devre dışı bırakılmış. Sebebini bilen var mı ?
Bende aynı sorundan şikayetçiyim çözüm bulabildin mi?

Arkadaşımın 33 bin lirası vardı çekemiyordu, bir şekilde uğraştı ve çekti. Eğer öğrenirsem nasıl çektiğini yazarım, fakat konuyu bulabilmem için herhangi bir reaksiyon bırakır mısın?

MacWix

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
643
İsim
HAYRETTİN KÖNEŞ
Nasıl tiktok para mı dağıtıyor bide!!!:kedi:

anıl41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
anıl hacı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşımın 33 bin lirası vardı çekemiyordu, bir şekilde uğraştı ve çekti. Eğer öğrenirsem nasıl çektiğini yazarım, fakat konuyu bulabilmem için herhangi bir reaksiyon bırakır mısın?
payonerr hesabı açıp çekiyorlar galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl tiktok para mı dağıtıyor bide!!!:kedi:
yok hocam yayın esnasında atılan jeton gelirlerini türkiyede çekememek konu

ahmeet2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
ahnet
reis oyun yayını nasıl yapılıyor ve daha fazla mı öne çıkıyorsun orda yardımcı olursan sevinirim ?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
payonerr hesabı açıp çekiyorlar galiba

yok hocam yayın esnasında atılan jeton gelirlerini türkiyede çekememek konu
Yüklü miktardamı kazandın hocam yoksa 50-100 mü

anıl41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
anıl hacı
Bende aynı sorundan şikayetçiyim çözüm bulabildin mi?
çözüm bulamadım hocam

reis oyun yayını nasıl yapılıyor ve daha fazla mı öne çıkıyorsun orda yardımcı olursan sevinirim ?
kanka 1000 aboneyi geçtikten sonra tiktok live studio diye bir obs tarzı platformu var. Ona erişim hakkı veriyor. Ordan yapıyorsun yayınını. öne çıkma konusunda net bişey diyemem oynadığın oyuna bağlı biraz. Ama güzel etkileşim kasıyorsun.

Top Bottom