Oyun yayını yapanların ne günahı var dostum twitch youtube gibi platformlarda öne çıkmak gelir elde etmek zorken tiktokta gamer dalında en azından emeğinin karşılığını bir miktar aldığın kitle oluşturabiliyorsunİnşallah engellenir
onu bilmiyodum pardon. ben sadece ergenleri gördüm.Oyun yayını yapanların ne günahı var dostum twitch youtube gibi platformlarda öne çıkmak gelir elde etmek zorken tiktokta gamer dalında en azından emeğinin karşılığını bir miktar aldığın kitle oluşturabiliyorsun
ergen artı +35 yaşa sadece izleme sınırı getirip video atmalarını engellesinler o konuda haklısınonu bilmiyodum pardon. ben sadece ergenleri gördüm.
Bende aynı sorundan şikayetçiyim çözüm bulabildin mi?selam dostlar , tiktok platformunda yaklaşık 15 gündür türkiyede para çekilmiyor. Banka hesapları devre dışı bırakılmış. Sebebini bilen var mı ?
Nasıl tiktok para mı dağıtıyor bide!!!selam dostlar , tiktok platformunda yaklaşık 15 gündür türkiyede para çekilmiyor. Banka hesapları devre dışı bırakılmış. Sebebini bilen var mı ?
payonerr hesabı açıp çekiyorlar galibaArkadaşımın 33 bin lirası vardı çekemiyordu, bir şekilde uğraştı ve çekti. Eğer öğrenirsem nasıl çektiğini yazarım, fakat konuyu bulabilmem için herhangi bir reaksiyon bırakır mısın?
yok hocam yayın esnasında atılan jeton gelirlerini türkiyede çekememek konuNasıl tiktok para mı dağıtıyor bide!!!
reis oyun yayını nasıl yapılıyor ve daha fazla mı öne çıkıyorsun orda yardımcı olursan sevinirim ?Oyun yayını yapanların ne günahı var dostum twitch youtube gibi platformlarda öne çıkmak gelir elde etmek zorken tiktokta gamer dalında en azından emeğinin karşılığını bir miktar aldığın kitle oluşturabiliyorsun
O olması lazım.payonerr hesabı açıp çekiyorlar galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam yayın esnasında atılan jeton gelirlerini türkiyede çekememek konu
Yüklü miktardamı kazandın hocam yoksa 50-100 müpayonerr hesabı açıp çekiyorlar galiba
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam yayın esnasında atılan jeton gelirlerini türkiyede çekememek konu
çözüm bulamadım hocamBende aynı sorundan şikayetçiyim çözüm bulabildin mi?
kanka 1000 aboneyi geçtikten sonra tiktok live studio diye bir obs tarzı platformu var. Ona erişim hakkı veriyor. Ordan yapıyorsun yayınını. öne çıkma konusunda net bişey diyemem oynadığın oyuna bağlı biraz. Ama güzel etkileşim kasıyorsun.reis oyun yayını nasıl yapılıyor ve daha fazla mı öne çıkıyorsun orda yardımcı olursan sevinirim ?