Neler Yeni

🚨 TikTok, Türkiye'de yasaklanabilir!

Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Oğuz Tutkun
şu şekil bi rahatlama geldi postu görünce

Kara*

80+ Silver
Merak etmeyin 2 güne dandik onun benzeri uygulamalara geçip orasını burasını gösterenler devam edecek, p*rno yazmaya üşenenlerin ilk durağı bu uygulamalar.

lyutnık

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Eren
yasaklanmasın ya oyunlardaki tr serveri gibi tüm m*lları orda tutsun başka yerlere sıçramasınlar

Devlet bazen ülkede 10 milyon mülteci, dev bir ekonomik kriz ve daha nice sorun varken sosyal medya platformuna erişim yasağı getirmeye çalışır

AhmetCan-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Ahmet Can
Kapansa bile başka yerlere geçerler

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,109
İsim
Hakan
Hocam yanlış anlamayın kimsenin kararı beni bağlamaz ama. sizi bu şekilde düşündüren ne?

Binlerce insan yasaklansın derken sizin bu durumdaki tavrınız neden mesela?

Soruyorum sadece.
İfade özgürlüğü çünkü kimse kimseleri o yayına zorla sokmuyor, bir otobüs düşün yolcular uçurumdan aşağı yuvarlanılmasını istiyor diye şöfor yuvarlamalı mı?
Bu tipler 7/24 o yayınları seyrediyordur. Bulaşma Tiktokçu etek altı müptezellerine...
Geldi yine soğuk kurt, evet izliyorm var mı diyeceğin bir şey sallanan tombul iki cisim görmek için giriyorum bu da seni gram ilgilendirmiyor ağlama oyuna devam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devlet bazen ülkede 10 milyon mülteci, dev bir ekonomik kriz ve daha nice sorun varken sosyal medya platformuna erişim yasağı getirmeye çalışır
DEVLET. Fıkra buraya kadar

İceWolf

80+ Silver
İfade özgürlüğü çünkü kimse kimseleri o yayına zorla sokmuyor, bir otobüs düşün yolcular uçurumdan aşağı yuvarlanılmasını istiyor diye şöfor yuvarlamalı mı?

Geldi yine soğuk kurt, evet izliyorm var mı diyeceğin bir şey sallanan tombul iki cisim görmek için giriyorum bu da seni gram ilgilendirmiyor ağlama oyuna devam
Geldi yine ATATÜRKÜ her pisliğe MASKE yapan arsız. Şimdide TİKTOK savunucusu olmuş. Atatürk Maskeli Yahudi Uşaklarıı çok bu memlekette :)

RoyPien09

80+ Bronze

Sygı duyarım hocam. Herkesin kullandığı kendine yani. Başkası xxx siteye giriyor bu beni bağlamaz

Her koyun kendi bacağından asılır. Bende kullanıyorum tiktok 350 tane takip ettiğim kişiler var bunun 330 tanesi Bilim, Dizi, ve Tknoloji yeridir yani.

Nereye girerecğin sana kalmış sonuçta.

Ona bakılırsa Twitter *ex kaynıyor yani.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Umut Şener
Ülkenin yarısı tiktoktan eş buluyor nasıl buluyorlarsa

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,109
İsim
Hakan
Ayrıca bir tane ***** saçma bir sebepe Atatürk karıştırdığımı göster, gösteremezsende artık bırak git.

Sami Järvi

80+ Silver
Platformla hiç ilgim yok ama bir gün tiktoka ses çıkarmayan yarın Instagram'da Twitter'a da ses çıkarmaz

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Remi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,956
Üyeler
160,914
Son üye
AlperenBlt
Top Bottom