Insallah yasaklanmaz. Ben tiktoku hic kullanmadim kullananada saygi duymam ama boyle boyle basliyor ozgurlugunun gitmesi biz tiktoka ses cikarmayiz gun gelir youtube yasaklanir onlarda buna ses cikarmaz
Bu uygulamayı çıktığından beri telefonuma 1 kere dahi yüklemedim ama kapatılsa bile farklı bir yere kayarlar gene aynı su farklı yoldan gider bir şey değişmeyecek açıkçası.
Kapansın abi gençleri en çok bozan tiktok oldu. Ama işin ucu koptu bir kere bu kapansa instaya yönelirler, ama para akışı azalırsa belki bırakmaya başlarlar.
Kapansın abi gençleri en çok bozan tiktok oldu. Ama işin ucu koptu bir kere bu kapansa instaya yönelirler, ama para akışı azalırsa belki bırakmaya başlarlar.
Türkiyede insanlar birey olmayı bilmiyor. Böyle yasakçı ve baskıcı bir kararı niye desteklersin anlayamıyorum Tiktok yasaklanınca ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine mi çıkacak? Hiçbir şey değişmeyecek. Bir yerde yapılan şeyler üretilen içerikler senin ahlak anlayışına uymuyor diye yasaklanmasını isteyemezsin.
Daha önce hiç kullanmadım hatta kardeşim tiktoktan bir şey izlediği zaman kapattırıyorum genelde fakat yöneticiler bu gücü bir kez eline aldığından ileride "zararlı" diyerek youtube'u falan kapattığında yanıt veren arkadaşlar "ülkenin IQ yükselir D" diyecek mi?
Bu uygulamayı çıktığından beri telefonuma 1 kere dahi yüklemedim ama kapatılsa bile farklı bir yere kayarlar gene aynı su farklı yoldan gider bir şey değişmeyecek açıkçası.