Neler Yeni

🚨 TikTok, Türkiye'de yasaklanabilir!

Splixson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Donald
kapanmamalı.

İceWolf

80+ Silver
Kendi ahlakını kendine sakla, kalkıpta forumda kaybettiğiniz ahlakın bekçliği size düşmedi.

resim_2023-12-02_164829769.png

Senin eskortçu ahlakını beklemek haaa. :) :) Herkesi kendin gibi eskortçumu zannediyorsun.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
Insallah yasaklanmaz. Ben tiktoku hic kullanmadim kullananada saygi duymam ama boyle boyle basliyor ozgurlugunun gitmesi biz tiktoka ses cikarmayiz gun gelir youtube yasaklanir onlarda buna ses cikarmaz

yusuftheayay

80+ Bronze
Bu uygulamayı çıktığından beri telefonuma 1 kere dahi yüklemedim ama kapatılsa bile farklı bir yere kayarlar gene aynı su farklı yoldan gider bir şey değişmeyecek açıkçası.

Alıntıyı görüntüle
Kapansın abi gençleri en çok bozan tiktok oldu. Ama işin ucu koptu bir kere bu kapansa instaya yönelirler, ama para akışı azalırsa belki bırakmaya başlarlar.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Remi

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,877
İsim
ege erdem demirelli
sirf biz sevmiyoruz diye yasaklanmasini onaylamak kadar salakca birsey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kapansın abi gençleri en çok bozan tiktok oldu. Ama işin ucu koptu bir kere bu kapansa instaya yönelirler, ama para akışı azalırsa belki bırakmaya başlarlar.
Hocam biz sevmiyoruz ve ***** bir yer ama ozgurlugumuz boyle boyle elden gider

bu sekilde youtube instagram eksisozluk wikipedi... daha uzar

S*lak olan baska platformlarda devam eder ayni sekilde

gun gelir donanim arsivini kapatirlar kimse ses cikaramaz cunku biz onlara ses cikarmadik

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,824
İsim
Doruk
Türkiyede insanlar birey olmayı bilmiyor. Böyle yasakçı ve baskıcı bir kararı niye desteklersin anlayamıyorum Tiktok yasaklanınca ülkemiz muasır medeniyetler seviyesine mi çıkacak? Hiçbir şey değişmeyecek. Bir yerde yapılan şeyler üretilen içerikler senin ahlak anlayışına uymuyor diye yasaklanmasını isteyemezsin.

İceWolf

80+ Silver
Bu arada bence yasaklanmamalı. Ama bu ahlaksızlıkları ve o ahlaksızlara para gönderenleri devlet açıklanmalıki toplum bunları tanısın :)

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Daha önce hiç kullanmadım hatta kardeşim tiktoktan bir şey izlediği zaman kapattırıyorum genelde fakat yöneticiler bu gücü bir kez eline aldığından ileride "zararlı" diyerek youtube'u falan kapattığında yanıt veren arkadaşlar "ülkenin IQ yükselir :DD" diyecek mi?

Reav

80+ Silver

KAANT10X

80+ Bronze
Çakma Türkçüler Uygurda zulüm gören Türk kardeşlerimiz varken neden çinlilerin düşük IQ platformununun kapatılmaması gerektiğini söylüyor?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Top Bottom