🚨 TikTok, Türkiye'de yasaklanabilir!

En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,380
Bu uygulamayı çıktığından beri telefonuma 1 kere dahi yüklemedim ama kapatılsa bile farklı bir yere kayarlar gene aynı su farklı yoldan gider bir şey değişmeyecek açıkçası.

Screenshot_20231202_155404_Threads.jpg

Son düzenleme:
İnşallah en kısa sürede yasaklanır da ülkenin IQ ortalaması yükselir

yasaklansın o kadar gereksiz bir platform neredeyse o kadar saçma şeyler var kadın vücudunu açmış para kazanıyor tiktok yerine diğer platformda yapsın küçücük çocuklar görüyor normal olarak anlıyorlar

Kaldırılmasıyla IQ ortalamasının yükseleceğini düşünüyorsanız biraz olaylara yanlış bakıyorsunuz demektir. Dünya üzerinde hiçbir şey yasaklanarak çözülmez. Çözüm yöntemi doğru eğitim ve toplumu bilinçlendirmeyle olur, bir şey yasaklanırsa daha çok ilgi çeker.

yasaklansın o kadar gereksiz bir platform neredeyse o kadar saçma şeyler var kadın vücudunu açmış para kazanıyor tiktok yerine diğer platformda yapsın küçücük çocuklar görüyor normal olarak anlıyorlar
Çok gereksiz değil aslında ama tr deki içerikler çok saçma

Hadi inşallah

Yasaklanmayacağını düşünüyorum ara buluculuk her türlü yapmak ister iki tarafta .

IQ ortalamasının yükseleceği yok abtal olan gene abtal olucak sadece bu sosyal medyaya şuanda yansıdığı gibi yansımayacak (p ile yazınca sansür atıyor)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,409
Üyeler
184,620
Son üye
copp
Geri