Kendi ahlakını kendine sakla, kalkıpta forumda kaybettiğiniz ahlakın bekçliği size düşmedi.
Kapansın abi gençleri en çok bozan tiktok oldu. Ama işin ucu koptu bir kere bu kapansa instaya yönelirler, ama para akışı azalırsa belki bırakmaya başlarlar.Bu uygulamayı çıktığından beri telefonuma 1 kere dahi yüklemedim ama kapatılsa bile farklı bir yere kayarlar gene aynı su farklı yoldan gider bir şey değişmeyecek açıkçası.
Alıntıyı görüntüle
Hocam biz sevmiyoruz ve ***** bir yer ama ozgurlugumuz boyle boyle elden giderKapansın abi gençleri en çok bozan tiktok oldu. Ama işin ucu koptu bir kere bu kapansa instaya yönelirler, ama para akışı azalırsa belki bırakmaya başlarlar.
Lafı dolandırma göster Atatürkü nerede yazdığımıAlıntıyı görüntüle
Senin eskortçu ahlakını beklemek haaa.![]()
Herkesi kendin gibi eskortçumu zannediyorsun.
Eskortçu engelledim seni. Ahlaksızlıklarını normal gibi satmaya çalışma.Lafı dolandırma göster Atatürkü nerede yazdığımı
Tüh lan ne üzüldüm, çalışmıyorum satıyorum zaten.Eskortçu engelledim seni. Ahlaksızlıklarını normal gibi satmaya çalışma.
böyle bir şeyin mümkün olmayacağı çok belli zaten.Bu uygulamayı çıktığından beri telefonuma 1 kere dahi yüklemedim ama kapatılsa bile farklı bir yere kayarlar gene aynı su farklı yoldan gider bir şey değişmeyecek açıkçası.
Alıntıyı görüntüle