Neler Yeni

🚨 TikTok, Türkiye'de yasaklanabilir!

İceWolf

80+ Silver
İnsanları kendi kafanda sınıflandırmaya çalışman oldukça komik ama hatayı en başta yaptın. Sana göre ahlaksızlıktır bilemem. Sen yapmazsın olur biter isteyen gitsin yapsın ahlaksızlığını burada seni alakadar eden bir şey göremedim.
Canım benim yapsın tabii ki ahlaksızlığını. Tiktoktaki memesini külodunu açanlara karşı ne hassasmışsın. Tamam tamam sen haklısın. Sabaha kadar meme ve külotcuları savunacaksın anlaşıldı. :)

Aykut D.

80+ Gold

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Bu uygulamayı çıktığından beri telefonuma 1 kere dahi yüklemedim ama kapatılsa bile farklı bir yere kayarlar gene aynı su farklı yoldan gider bir şey değişmeyecek açıkçası.

Alıntıyı görüntüle
kullanmayı bilen için çok güzel bi app ancak zararı yararından kat be kat fazla, yasaklanması çok iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bigo live kaldırılsa daha mantıklı mobil k---hane
aynen onlarda var, toplu karar gelmesi lazım aslında ama halkı eğitmedikçe bunlar illa ki bi yerde devam edecek

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Canım benim yapsın tabii ki ahlaksızlığını. Tiktoktaki memesini külodunu açanlara karşı ne hassasmışsın. Tamam tamam sen haklısın. Sabaha kadar meme ve külotcuları savunacaksın anlaşıldı. :)
Güdülmeyi savunmaya devam et bakalım nereye kadar gidecek böyle

prmdmnn

80+ Bronze
TikTok'un yasaklanmasına karşı değilim ama yasaklanmadan uygunsuz içerikler kaldırılırsa daha uygun olabilir bence. Bu mantıkla YouTube Shorts da yasaklansın deriz.

emreBeoa

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,876
İsim
Emre siyah
bu beni üzdü

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İyi olur insan sağlığını bozuyor özelikle çocuklar,ergenler kendini kaybetti bunun yüzünden

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Çok yanlış bir karar kapatılmamalı, uygulama içi yaş sınırı getirilse daha mantıklı. karşımdakinin tiktoker veya tiktok bağımlısı olduğunu öğrenince iletişimi minimum da tutuyordum veya kesiyordum direkt. Şimdi bu kitle x veya instagrama kayacak sıkıntı. Seçemeyecez yani artık...

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

İceWolf

80+ Silver
Güdülmeyi savunmaya devam et bakalım nereye kadar gidecek böyle
Psikopatmısın nesin? :) Hem Tiktoktaki ahlaksızları savunup hemde benimi savunmakla itham ediyosun. :) Kafa müthiş....

KAANT10X

80+ Bronze
Bana söylüyorsun galiba. Ben savunmuyorum Tiktoku ama bence kalmalı. Çünkü ordaki bazı pisliklerin içinde kimler var anlaşılsın diye. Bak bu konu olmasaydı bu vatandaş gibileri ben iyi biliyorumda sizler ESKORTÇU biri olduğunu anlayabilirmiydiniz? :)

Alıntıyı görüntüle
Yok hacı sana ya da kimseye söylemedim genelleme yaptım Filistin için boykot varsa aynı şey Doğu Türkistan için de geçerlidir. Çin ürünleri boykot edilsin

Top Bottom