Neler Yeni

🔥İndirim Tiktok40 indirim kodu yemeksepeti

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Evde 5 kişi yaşıyoruz hepimiz aynı wifi kullanıyoruz ve adres banliyiz tek suçumuz ayni evde yaşamak hiçbir indirimden vs yararlanamiyoruz teşekkür ederim Yemeksepeti
Ben bu yüzden Trendyoldan da banlıyım. Muazzam

no-name

80+ Silver
Max yemeksepetiii daha önce kullanılmıştır diyor kullanmadım yuhhh

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Max yemeksepetiii daha önce kullanılmıştır diyor kullanmadım yuhhh
Bende böyle diyor aga anlamadım
Screenshot_2022-09-30-22-58-23-059_com.inovel.app.yemeksepeti.jpg

JellyBuM

80+
Adres banı diye bir şey yok bu arada, bu yaz yüzlerce ilk sipariş kampanyası kullandım adresime.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Alt limit yok ilk sipariş yok bu geceye kadar son. 40 TL indirim sadece 40 TL lik ürün alarak da bedavaya kullanabilirsiniz. Restoranın alt limiti önemli.
eyvallah hocam yemekten sonra ailecek tatlı ziyafeti çektik
ama bilmeden 1 kilo ekler söyledim eve 30 tane ekler geldi annem kızdı bu kadar ekleri napcan diye
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evde 5 kişi yaşıyoruz hepimiz aynı wifi kullanıyoruz ve adres banliyiz tek suçumuz ayni evde yaşamak hiçbir indirimden vs yararlanamiyoruz teşekkür ederim Yemeksepeti
O olayın temeli aslında hesap paylaşımıyla alakalı.
Daha önce yaşamıştım.
Arkadaşımın evine gidecektim. Yoldayken sipariş verdim anca gelir diye. Telefon numarası ve isim olarak arkadaşın bilgilerini verdim.
Benimle aynı zamanda arkadaşım da kendi hesabından sipariş verdi. İkimizin de kuponu var diye ikimiz de ayrı sipariş verdik.
Yemeği söyledik ettik bir şekilde geldi, biz de yedik. İkimiz de aynı adrese aynı teslimat telefon numarasıyla sipariş verince yemeksepeti ben teslimat bilgisini sonradan değiştirdiğim için olsa gerek benim kupon kullanımımı yasakladı. Ben hiçbir kupondan faydalanamıyordum bildiğimiz ban yemiştim.
Sonrasında YemekSepeti ile iletişime geçtim ve birkaç konuşmadan sonra şöyle bir sonuç çıktı:
Yeniden Merhaba Alp Bey,

Hesabınızı tekrardan inceledim. Aslında hesabınıza daha önce kayıtlı olan ve farklı bir hesabınıza da kayıtlı olan telefon numarası (***) *** ** *4 (benim arkadaşımın numarası) üzerinden ilk sipariş kuponunuzun kullanıldığını ancak daha sonra ilgili telefon numarasının ana hesabınızdan silindiğini ve farklı bir numara tanımlandığını görüntülüyorum.

Durum özelinde şüpheli işlem olarak kayıt altına alınarak kuponlu sipariş oluşturmanız engellenmiş olduğunu anlıyorum.

Dilerseniz kuponsuz sipariş oluşturabilirsiniz.

Saygılarımızla.
Sonrasında o numaranın arkadaşıma ait olduğunu ve hesaba değil teslim amaçlı kullandığımı iletmeme ilişkin dönüşleri:
Hesabınıza kayıtlı olduğu esnada ilgili numaranın fraud işlemler için kullanılması sebebiyle sizin hesabınız da etki altında kalmış olabilir ancak buna müdahalede bulunamayız.

Elbette kuponsuz sipariş vermeye devam edebilirsiniz.
Bilgilerinize sunarım.
Kısacası bir şekilde ortak kullanım vs. işlemlerden kupon kullanımım engellendi. Sonradan YemekSepeti yenilenince garip bir şekilde bu yasak kalktı ve kupon vs kullanabiliyorum.

Son düzenleme:

Arteus.rd

80+
Adres banının duyduğum kadarı ile ip sıfırlıyorsunuz sonra adres kısmına sadece adres belirtleme kısmına adresinizi yazıyorsunuz adres kısmında ki numaraya random bir numara yazıyorsunuz diye duydum.

Nyrxia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Ahmet
Aynı kodu daha önce kullananlar tekrar kullanamiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,335
Üyeler
167,954
Son üye
Denizz35
Top Bottom