Evde 5 kişi yaşıyoruz hepimiz aynı wifi kullanıyoruz ve adres banliyiz tek suçumuz ayni evde yaşamak hiçbir indirimden vs yararlanamiyoruz teşekkür ederim Yemeksepeti
Alt limit yok ilk sipariş yok bu geceye kadar son. 40 TL indirim sadece 40 TL lik ürün alarak da bedavaya kullanabilirsiniz. Restoranın alt limiti önemli.
eyvallah hocam yemekten sonra ailecek tatlı ziyafeti çektik
ama bilmeden 1 kilo ekler söyledim eve 30 tane ekler geldi annem kızdı bu kadar ekleri napcan diye
Evde 5 kişi yaşıyoruz hepimiz aynı wifi kullanıyoruz ve adres banliyiz tek suçumuz ayni evde yaşamak hiçbir indirimden vs yararlanamiyoruz teşekkür ederim Yemeksepeti
O olayın temeli aslında hesap paylaşımıyla alakalı.
Daha önce yaşamıştım.
Arkadaşımın evine gidecektim. Yoldayken sipariş verdim anca gelir diye. Telefon numarası ve isim olarak arkadaşın bilgilerini verdim.
Benimle aynı zamanda arkadaşım da kendi hesabından sipariş verdi. İkimizin de kuponu var diye ikimiz de ayrı sipariş verdik.
Yemeği söyledik ettik bir şekilde geldi, biz de yedik. İkimiz de aynı adrese aynı teslimat telefon numarasıyla sipariş verince yemeksepeti ben teslimat bilgisini sonradan değiştirdiğim için olsa gerek benim kupon kullanımımı yasakladı. Ben hiçbir kupondan faydalanamıyordum bildiğimiz ban yemiştim.
Sonrasında YemekSepeti ile iletişime geçtim ve birkaç konuşmadan sonra şöyle bir sonuç çıktı:
Yeniden Merhaba Alp Bey,
Hesabınızı tekrardan inceledim. Aslında hesabınıza daha önce kayıtlı olan ve farklı bir hesabınıza da kayıtlı olan telefon numarası (***) *** ** *4 (benim arkadaşımın numarası) üzerinden ilk sipariş kuponunuzun kullanıldığını ancak daha sonra ilgili telefon numarasının ana hesabınızdan silindiğini ve farklı bir numara tanımlandığını görüntülüyorum.
Durum özelinde şüpheli işlem olarak kayıt altına alınarak kuponlu sipariş oluşturmanız engellenmiş olduğunu anlıyorum.
Sonrasında o numaranın arkadaşıma ait olduğunu ve hesaba değil teslim amaçlı kullandığımı iletmeme ilişkin dönüşleri:
Hesabınıza kayıtlı olduğu esnada ilgili numaranın fraud işlemler için kullanılması sebebiyle sizin hesabınız da etki altında kalmış olabilir ancak buna müdahalede bulunamayız.
Elbette kuponsuz sipariş vermeye devam edebilirsiniz.
Bilgilerinize sunarım.
Kısacası bir şekilde ortak kullanım vs. işlemlerden kupon kullanımım engellendi. Sonradan YemekSepeti yenilenince garip bir şekilde bu yasak kalktı ve kupon vs kullanabiliyorum.
Adres banının duyduğum kadarı ile ip sıfırlıyorsunuz sonra adres kısmına sadece adres belirtleme kısmına adresinizi yazıyorsunuz adres kısmında ki numaraya random bir numara yazıyorsunuz diye duydum.