Tiktokun bilgileri satması

ALiveTR

80+
Reaksiyon skoru
41
Son zamanlarda Webtekno nunda haber yapması ile bu olay çok gündem oldu tiktok ip adresinizi fotoğraflarınızı ses kaydınızı falan alıp başka kişiler ile paylaşıyor diyorlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce Türkiyede yasaklanır mı? Tiktok kullanıyor musunuz?

Son zamanlarda Webtekno nunda haber yapması ile bu olay çok gündem oldu tiktok ip adresinizi fotoğraflarınızı ses kaydınızı falan alıp başka kişiler ile paylaşıyor diyorlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce Türkiyede yasaklanır mı? Tiktok kullanıyor musunuz?
iyi olmuş tiktok kullananlara .d

Son zamanlarda Webtekno nunda haber yapması ile bu olay çok günden oldu tiktok ip adresinizi fotoğraflarınızı ses kaydınızı falan alıp başka kişiler ile paylaşıyor diyorlar siz bu konuda ne düşünüyorsunuz sizce Türkiyede yasaklanır mı? Tiktok kullanıyor musunuz?
Valla tiktok kullanmıyorum kullanılan ortamdanda uzaklaşıyorum
Genelde bağımlısı olanlar ***** oluyor
İnşallah ülkemizde yasaklanır

Kullanmıyorum,yasaklansın yasaklanmasın hayatımda bir şey değişmeyeceği için pek umrumda değil kullananlar düşünsün bilgilerini

Kullanıyorum cringe videolar var evet ama genelde dark mizah da olduğu için sarıyor benş hoşuma gidiyor

Bence Tiktok ülkemizde yasaklanırsa tiktok tarzında yeni bir uygulama çıkarırlar ve tiktok kullananlar ordan devam ederler tiktok yasaklanırsa açılan uygulama tutar

Kullanmıyorum zaten ama bence bu düşünce saçma kim ne yapsın onun bunun sesini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,085
Üyeler
188,873
Son üye
Wesleyxzq
Geri