Aynen kanzi kesin öyledirUmarım gidersin bi türk düşmanından kurtuluruz
Valla hocam sosyal medya uygulamalarını kullanmıyorum ama yasaklanmasını da istemem . Sadece WhatsApp kullanıyorum.Venezuela devlet başkanı WhatsApp'ı silmeyi önerdi mesela daha dün
Aynen kanzi kesin öyledirUmarım gidersin bi türk düşmanından kurtuluruz
RTJIWHPOIKERGHOIPQEHMJRIWLĞFPREKF405TJK34T90IOFEJK IROGKOGJWRNHOWJRMOPGKEOPHKRHOPRWAynen kanzi kesin öyledir
Desteklemem her ne kadar kati olsa da senin dediğin sebeplerden dolayı özellikle kapatılsın diyorum cılkını çıkarmakta harikayız.Platformdan platforma göre değişiklik gösterir ama ben bazen destekliyorum bazen desteklemiyorum bu tür olayları. Sebebi bizim milletin b*kunu çıkarması. Herkes düzgün bir şekilde kullansa zamanında kullansa faydalı olacak şeyler çok kullanınca ve özentilik olunca zararlı olmaya başlıyor. Bu durum her türlü konuya bağlanır. Üretimden tüketime, suçtan masumluğa, iyilikten kötülüğe kadar. Adam reel izliyor faydalıysa bir şeyler öğreniyor eyvallah güzel bir şey. Biri kalkıyor atıyorum kapı kilidi şu şekilde açılır diyor bunu arabada çocuğu kalan da kullanıyor hırsız da kullanıyor. Buda hem zararlı içerik hem yararlı içerik oluyor. Sonra bunun para kazanma durumu var. Abuk subuk video atılıyor. B*k gibi para kazanıyor diye bizim milletimiz kalkıyor bende yaparım diyip kalkıp çok çok daha kötüsünü çekiyor atıyor oraya oda izleniyor para kazanmaya başlayınca daha çok b*ku çıkıyor iyice saçmalamaya başlıyorlar. Sonra onun komşusu ondan görüyor oda yapıyor bir bakıyorsun uçmuş gitmiş. Uçup gitmesine sebep olanda biziz yine. Adam zaten saçmalamış yağlayıp ballayıp şöyle yaptı böyle yaptı diye video üzerine yazıyor farklı kanallardan o adamın videosunu yine atıyor oraya. Yapma abicim işte niye kötü bir şeyi ısıtıp ısıtıp milletin önüne koyuyorsun. Bu şekilde kolay para kazanılınca kimse üretim yapmak istemiyor. Çiftçisi makinacısı, da elektrikçisi, beyaz yakalısı, patronu hepsi video çekiyor kolay para kazanmaya bakıyor işte. Sonra sonuç bu. Hayırlısı diyelim.
Bana türk düşmanı demesi de ayrı komikRTJIWHPOIKERGHOIPQEHMJRIWLĞFPREKF405TJK34T90IOFEJK IROGKOGJWRNHOWJRMOPGKEOPHKRHOPRW
Saçma sapan içerik üreticileri zaten varlardı Tiktokta açığa çıktılar sadece .Tiktoku kapatırsan bu kitle ya youtube short'a geçer yada instagram açılırsa oraya geçerler.Desteklemem her ne kadar kati olsa da senin dediğin sebeplerden dolayı özellikle kapatılsın diyorum cılkını çıkarmakta harikayız.
TikTok, toplumun büyük bir kısmını etkileyen bir platformdur ve burada sunulan içeriklerin kalitesi, gençlerin değer yargılarını ve davranışlarını şekillendirme potansiyeline etki eder. Dolayısıyla, bu platformda düşük kaliteli ve değersiz içeriklerin yaygın olması, toplumun olumsuz bir şekilde etkilenmesine neden olabilir. Eğitici ve yararlı içeriklerin yaygınlaşması yerine, popülerlik uğruna yapılan anlamsız, tehlikeli ve hayasız içerikler, platformun genel kalitesini düşürmektedir. Bu nedenle, TikTok gibi platformların düzenlenmesi ve içerik kalitesinin yükseltilmesi gerektiğini düşünüyorum. Platformların tamamen kapatılması yerine, içerik üreticilerinin sorumluluk bilinciyle hareket etmesi teşvik edilmeli ve platformlar da bu yönde adımlar atmalıdır. Eğer bu mümkün değilse, TikTok'un kapatılması seçeneği değerlendirilebilir.
O da doğru, göç edecekler valizlerini (videoları) toplayıp nereye gidecekler bakalım acaba vize alabilecekler mi? Belki işçi krizi yaşayan bir ülke (uygulama) ayaklarına kadar giderSaçma sapan içerik üreticileri zaten varlardı Tiktokta açığa çıktılar sadece .Tiktoku kapatırsan bu kitle ya youtube short'a geçer yada instagram açılırsa oraya geçerler.