Remi
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,263
doğru dedin hocam düzelttimHerhangi bir yasağı destekleyen akplidir lütfen düzeltelim
doğru dedin hocam düzelttimHerhangi bir yasağı destekleyen akplidir lütfen düzeltelim
Bu kadar komik olma be hacı
Aga onlysfans dışında bu ülkedeki hiç bir yasak mantıklı değil uygulamayı yasaklamak şöyle bir şey. Diyelim ben birini öldürdüm ama bana ceza vermek yerine sokağa çıkmayı yasakladılar aynen böyle bir şey yani o uygulama yasaklanınca dilenciler de ucubelerde yok olmuyor ya youtube shortsa gelirler ya da kwaiyeİlk defa doğru bir şey
biladerim devlette boyle demenizi istiyor tabiiki herkesjn dusuncesi ayni degil fakat suan siz boyle diyorshnuz yarjn bir gun sizin kullandiklarinizda yasaklanicak ve buda sizin garip garip destek cikmalariniz yuzunden olucak demedi deme kendine iyi bak saygilarİlk defa doğru bir şey
Aslında of nin de yasaklanmaması lazım. İstemeyen para vermez of yeAga onlysfans dışında bu ülkedeki hiç bir yasak mantıklı değil uygulamayı yasaklamak şöyle bir şey. Diyelim ben birini öldürdüm ama bana ceza vermek yerine sokağa çıkmayı yasakladılar aynen böyle bir şey yani o uygulama yasaklanınca dilenciler de ucubelerde yok olmuyor ya youtube shortsa gelirler ya da kwaiye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hem madem bi uygulamayı sevmiyorsanız yasaklamayı desteklemek yerine kullanma geç bende tiktok kullanmıyorum ama bu yasaklardan kurunun yanında yaşta yanıyor
Aga onlyfansın yasaklanması bence yine iyi oldu hem içeriği malum hemde zaten onu yapmaya niyetlerin adam zaten vpn ile girip yapar yani yasakta çok etkili değilAslında of nin de yasaklanmaması lazım. İstemeyen para vermez of ye
Kendin diyorsun işte giren yine giriyor yasak saçma ben hiçbir türlü kabul etmiyorum yasağıAga onlyfansın yasaklanması bence yine iyi oldu hem içeriği malum hemde zaten onu yapmaya niyetlerin adam zaten vpn ile girip yapar yani yasakta çok etkili değil