Adamlar matepad 11 i beğenmemiş sen A7 öneriyorsunhocam 2.el samsung tab a7 iş görecektir.
matepad 11 1 yıl idare ettiyse a7 1 hafta falan idare eder gibi geliyorhocam 2.el samsung tab a7 iş görecektir.
hocam özellikle önerdiğiniz bir ipad modeli var mı pekiBir iPad alın birde iPad kalemi alın
Adamlar matepad 11 i beğenmemiş sen A7 öneriyorsun
iPad Air 4 veya 5 alabilirsinizhocam özellikle önerdiğiniz bir ipad modeli var mı peki
S-pen kalem desteği yok.hocam 2.el samsung tab a7 iş görecektir.
s7 fe için kalem de önerebilir misiniz hocam toplam fiyata göre karar veririzS-pen kalem desteği yok.
Android tarafında Samsung S serisi olabilir, daha uygun fiyatlı derse S7 FE olabilir. Ancak benim önerim iPad Air 4. nesil + Apple Pencil 2. nesil olur.
Onun kalemi kutusundan çıkıyors7 fe için kalem de önerebilir misiniz hocam toplam fiyata göre karar veririz
Google servislerinin var oluşu ve kendi içerisindeki not tutma uygulamasının başarısıyla öne çıkıyor. Yoksa işlemci vs. olarak MatePad 11 önde. MatePad 11'den geçilecek minimum cihaz iPad Air'dır bana kalırsa ama ablanız bir Samsung'lara da baksın, belki Huawei'de memnun olmadığı şeyler ilk cümlemde yazdığım iki unsurdur.hocam bir de internete biraz baktım da huawei matepad 11 s7 feden daha mı iyi daha mı kötü anlamadım
iPad Air veya Samsung alinabilirablam tıp okuyor 2. sınıfa geçti okula ilk başladığında dersleri için huawei matepad 11 almıştık ama hem yazılımsal hem de donanımsal olarak beklentisini karşılamadı bu yüzden 2. sınıfa geçerken yeni bir tablet almayı düşünüyoruz mümkünse kalemi olan bir tablet önerir misiniz
zaten google servislerinin olmaması onun için çok büyük bir sorun ama büyük dosyalarla not alırken falan da kasıyor laptop donanımsal olarakta güçlü olması lazım ipad almamız şart mı bu durumdaGoogle servislerinin var oluşu ve kendi içerisindeki not tutma uygulamasının başarısıyla öne çıkıyor. Yoksa işlemci vs. olarak MatePad 11 önde. MatePad 11'den geçilecek minimum cihaz iPad Air'dır bana kalırsa ama ablanız bir Samsung'lara da baksın, belki Huawei'de memnun olmadığı şeyler ilk cümlemde yazdığım iki unsurdur.