Tıp kazanmak Yks 2026

Reaksiyon skoru
6
Tıp kazanmak istiyorum ve her gün elimden geldiii kadar çalışıyorum tıp kazanmış birileri bi tavsiye ve püf nokta taktik gibi gibi şeyler verirse çok iyi olur tıp kazanmış bir kişiden bir yerden iletişime geçersek çok güzel olur ve neden kazanmak istediğimin özel sebebini söylerim yardımınıza ihtiyacım var

Kafan çalışıyorsa kazanırsın. Kafan almıyorsa taktikle olacak bir şey değil.

Çalışmaya devam et.

Tıp kazanmak istiyorum ve her gün elimden geldiii kadar çalışıyorum tıp kazanmış birileri bi tavsiye ve püf nokta taktik gibi gibi şeyler verirse çok iyi olur tıp kazanmış bir kişiden bir yerden iletişime geçersek çok güzel olur ve neden kazanmak istediğimin özel sebebini söylerim yardımınıza ihtiyacım var
Tyt kaç net yapıyosun

Seviyen nedir? En başta bu önemli.

Kafan çalışıyorsa kazanırsın. Kafan almıyorsa taktikle olacak bir şey değil.

Çalışmaya devam et.
Hocam çalışmak var verimli çalışmak var. Arkadaş belki ne yapacağını bilmiyordur ki sorduğuna göre büyük ihtimalle bilmiyor. Verimli çalışmayı öğrenmek önemli. Hiçbir şey bilmeden karambole günde 8 saat çalışsanız sözde çalışmış olursunuz. Onun maks. 4-5 saati güzel çalışmışsınızdır o da belki. Arkadaş bunu sormuş yani, ha tabi her şeyi deneyip yine olmuyorsa artık yapacak bir şey yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burak Mert Yıldırım diye biri var YouTube'da o kanalı inceleyebilirsiniz işinize yarayacaktır

geç kaldın olmaz

Tyt netim şuan 60 civarında
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seviyem ders ders farklı matematik ortanın bir tık altı Türkçe ortadan da üst fen ise orta sosyal ise orta
Tyt konuları bitnediyse ne yalan söyleyeyim bundan sonrası extra zor olabildiğince en kısa sürede tyt yi bitir hemen ayt fen ve mat çalışmaya başla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,559
Üyeler
183,789
Son üye
yuppir
Geri